DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incident armat

george_slz
post 13 Apr 2008, 22:35
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI S6

Azi in 13.04 la 22.05 am asistat siderati, eu si colegii mei, in fata la B1TV la o rafuiala in trafic, in care soferul unui Logan( de culoare Albastru mineral sau Bleu ottoman), a fost agresat fara nici o jena de doi indivizi, primul lovea cu un pistol in parbriz(era un pistol imens argintiu), si urla ceva(eu nu l-am auzit, eram in spatele usii de termopan) iar al doilea lovea cu putere, cu picioarele in portbagajul masinii. Au incercat sa intre peste sofer, dar nu au avut succes, pt ca erau blocate portierele, altfel ar fi fost si mai rau. Ca sa scape, soferul a tasnit cu masina pe langa pistolar, apoi pistolarul si vandalul, au urcat intr-o masina de culoare inchisa, posibil un passat sau o jetta, cu numarul B 54 RSL. Desigur, a fost un moment de confuzie, vis a vis de masina in care au urcat agresorii, apoi peste 10 minute am sunat la 112 si am raportat incidentul. Mi s-a spus de la politia capitalei, ca a fost luat la cunostinta ce am spus, dar pana nu apare o plangere care sa faca referire la eveniment, nu se poate face nimic. Asadar daca soferul s-a panicat si evita sa depuna plangere si declara masina lovita in parcare, agresorii scapa linistiti, politia va dormi, samd.
Peste 30 de minute am iesit afara si am vazut ca sunt 2 camere de luat vederi, ale BCR-ului, din zona, indreptate fix spre masina in care urcase agresorii. Am sunat la Politia Capitalei, acolo centralista m-a indrumat sa sun dinnou la 112 , ca sa imi faca astia legatura. Asa am si facut, am comunicat ca trebuie sa verifice inregistrarile BCR-ul, dar sa o faca repede, ca in 24h se rescriu inregistrarile.
Asta e, am facut ce trebuia sa faca orice cetatean.

This post has been edited by george_slz: 13 Apr 2008, 22:36

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 13 Apr 2008, 22:45
Post #2

Membru autentic

ca de obicei. cand e vorba de insi care au niste vopsea la ei una doua se sesieaza pulitia. insa cand e vorba de cetateanul obisnuit, lasa-l sa moara, ce nu-s 10.000 ca el?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Altis
post 14 Apr 2008, 14:47
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Poate prin presa daca se aude ceva...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
apunake
post 14 Apr 2008, 16:21
Post #4

Membru incepator

Stati putin oameni buni. Si daca venea politia voi ce credeti ca se intampla? Credeti ca aveau tupeul sa le puna celor doi agresori catuse si sa puna taserele pe ei cum vedeti voi in filmele americane? Ziceau mersi daca scapau nebatuti si ei.

--------------------
+
AR-18-MOS
post 14 Apr 2008, 16:24
Post #5

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

@apunake, nu se intampla chiar asa ... wink.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
vijelie
post 14 Apr 2008, 16:30
Post #6

membru violet

Saptamana trecuta sediul politiei dintr-un oras al patriei noastre a fost luat cu asalt de catre "trupele" unor conationali retinuti pentru comiterea unui accident cu o masina (scumpa, normal) neinmatriculata. Faptasul nu avea nici permis, normal...
Din cate stiu, nu a transpirat nimic prin presa, barosanu' a fost generos cu toata lumea...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
TMihai
post 14 Apr 2008, 16:34
Post #7

Membru autentic

E minunat sa vezi in cate moduri poti muri in Romania fara ca cineva sa se deranjeze prea tare. Macar mancat de caini e mai original.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
Marius97fer
post 14 Apr 2008, 16:45
Post #8

Membru cu IQ :)

cum nu vii tu tepes doamne...

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
GabyT
post 14 Apr 2008, 16:46
Post #9

Membru autentic

In curand, alaturi de triunghiurile reflectorizante, extinctor si trusa de prim ajutor, urmeaza a se introduce in dotarea obligatorie a autovehiculelor si "vesta antiglont"... ph34r.gif

Este scandalos si revoltator ce se intampla, iar politia "baga capul la cutie" mad.gif

--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
+
Luciano_L
post 14 Apr 2008, 17:58
Post #10

pasionat

From: PSAClub

Cu atat mai mult scandalos si revoltator cu cat s-a modificat legea armelor si acum uzul nejustificat de arma neletala este considerata infractiune si sanctionat cu inchisoarea.

Dar de ce ne mai miram de reactia Politiei Romane cand angajatii ei au ajuns sa merga la furat in strainatate.

--------------------
Citroen C5-II 1.6 HDI - FAP
+
george_slz
post 14 Apr 2008, 18:58
Post #11

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

La B1Tv, aseara au fost invitati un grup de medici turci, ca sa vorbesca de niste tehnici chirurgicale de ultima generatie. Cand au iesit astia pe usa, s-a intampla grozavia asta, de aceea intre noi a fost un moment de confuzie, multi crezand ca masina agresorilor era cea a doctorilor. Una peste alta, sunt convins ca turcii s-au convins de "linistea" din Romania, lucru aclamat de participantii la Summit.
Mai mult, ce am facut aseara cu anuntatul politiei, cu datul de telefoane pe banii si timpul meu, faptul ca le-am dat pontul cu camerele de luat vederi ale BCR-ul, pe care le-am verificat personal ca bat fix inspre zona semaforului, a fost degeaba. Asa ca atentie, politia doarme.....sssssst sa nu ii treziti!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Luciano_L
post 14 Apr 2008, 19:17
Post #12

pasionat

From: PSAClub

Cine are impresia ca in Romania, Politia, pardon este mai corect "Militia" este in slujba cetateanului se insala amarnic. Ea este si a fost doar un organ de represiune a statului, a celor de la putere.

Militia in Romania 2008 este ocupata cu impuscatul din greseala a cetatenilor; cu legitimatul la sectie si batut-ul celor ce indraznesc sa aiba o parere proprie si curajul nebunesc de a se exprima liber in public si cu multe alte grozavii care ne aduc aminte de perioada anterioara anilor '90.

Constitutia a devenit carpa pe care toti parvenitii ce ne conduc se sterg pe picioare si din pacate ne indreptam spre mult mai rau decat a fost pana acum.

This post has been edited by Luciano_L: 14 Apr 2008, 19:17

--------------------
Citroen C5-II 1.6 HDI - FAP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 18:28
Forum Renault