Tremuraturi la incetinirea vitezei, mai precis, cand las acceleratia.
![]() ![]() ![]() |
Tremuraturi la incetinirea vitezei, mai precis, cand las acceleratia.
Claudiopolis |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 July 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pare a fi din avans, regleaza-l
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Nu ai specificat in ce treapta de viteza e masina cand face treaba aceasta.
Daca ai 30-50 Km/h si esti in treapta 5 de viteza nu ai motive sa te ingrijorezi, redu intr-o treapta inferioara si vezi daca mai face tot la fel. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
La mine era tot la fel innainte sa mi se rupa o planetara.Dupa asta nu a mai facut nici o figura.Sper sa nu fie asta si la tine.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Claudiopolis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 July 04 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 16 Dec 2004, 20:30) La mine era tot la fel innainte sa mi se rupa o planetara.Dupa asta nu a mai facut nici o figura.Sper sa nu fie asta si la tine. Musca-ti limba mai! Planetarele sunt noi, de 3 luni. Mai degraba e avansul si m-as apuca sa mi-l fac singur dar sa mor de stiu unde e semnul acela pe volanta sau unde e volanta... mai ales ca am aprindere electronica si se aprinde led-ul cand avansul e pus in punctul optim. Sa-i raspund si lui Daddy. Chestia asta o face la 40km/h, in viteza a III-a. |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
semnul de pe volanta il gasesti asa:
te duci in stanga motorului (pe partea cu filtrul de aer si carburatorul) si in stanga jos, pe capacul cutiei de viteze o sa vezi o decupatura dreptunghiulara. Inauntru se vede volanta. Scoti din viteza (preferabil scoti si bujiile ca sa nu te chinui) si invarti motorul (poti sa tragi de elice, dar cu grija sa n-o rupi) pana cand pe discul (volanta) pe care-l vezi prin gaura o sa vezi o crestatura. Apoi te uiti tot pe capacul cutiei, langa gaura dreptunghiulara, ai si acolo o dunga. Trebuie sa aliniezi aceste 2 semne. Apoi poti regleza avansul (static). |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adytt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
Mai poti regla avansul ca la "fabrica" dai jos capacul de delcou pui contactul , invarti de delcou spre dreapta pana cand auzi un "plici" apoi mai invarti tot spre dreapta vreo 2mm delcoul ..
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si la mine se intampla treaba asta dar undeva peste 100 km/h ... m-am gandit ca ar fi avansu prea mic dar porma am observat ca de cand s-a mai racit afara patesc asa
![]() deci cred ca problema e fluxul prea mare de aer rece astfel motoru nereusind sa ajunga la temperatura optima don`t hit me if i`m rong |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Poate fi si de la benzina, apa din benzina... verifica filtrul decantor, poate ar fi bine sa schimbi si filtrul de benzina, si clar - pompa de unde cumperi benzina.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Aici beleaua vine de la alimentatie. 'Tuseste' carburatorul dupa care regleaza aerul. Incearca sa cureti: bujiile , capetele de fise la delcou si bujie. Un avans care este reglat neconform cel mai bine se vede in sarcina
|
-------------------- Kox
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:58 |