Targul vitan este deschis in fiecare zi?, Targul vitan este deschis in fiecare zi?
![]() ![]() ![]() |
Targul vitan este deschis in fiecare zi?, Targul vitan este deschis in fiecare zi?
cristianbranescu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 April 08 From: Tg. Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1982
- gj01pre
|
|||
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Magazinele sunt deschise in fiecare zi.Iei si tu metroul pana la stefan cel mare de acolo 634 si mergi pana la o intersectie ( nu imi vine in minte cum se numeste ) de unde iei autobuzul in stanga 2 statii si mai mergi vreo 500 m pe jos.
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
am vazut reclama pe otv la targul vitan...am ramas impresionat...foarte multe standuri,diversitatea produselor probabil e ridicata.mi'as dori sa fie si in iasi un asa targ.sry de offtopic dar am simtit nevoia s'o spun
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca daca merge cu metroul pana in timpuri noi e mai catigat si apoi o poate lua la pas pe splai
![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
cristianbranescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 April 08 From: Tg. Jiu ![]() |
ms frumos pt indicatii
![]() sper sa ajung zilele astea, o sa aleg varianta cu timpuri noi ca imi place sa merg pe jos:)) |
--------------------
Dacia
1300
1982
- gj01pre
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De la metrou Aparatorii Patriei autobuzul 102, parca 3 statii.
Daca vii cu autobuzul care inlocuieste tramvaiul 34, cobori la IRA si iei de aici autobuzul 102, 2 statii, cred ca la asta s-a referit cannavaro. This post has been edited by tribunul: 15 Apr 2008, 14:38 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gogoasa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 18 January 06 ![]() |
daca zici ca stai in regie nu cred ca este greu sa ajungi la primaria sectorului 6 si de acolo il iei pe 123 (sau cu ceva pina la gara de nord si tot 123) cu care mergi pina la piata bobocica (noul super "real") , daca mergi de luni pina vineri mai poti lua masina 102 o statie, daca mergi simbata sau duminica 102 nu mai circula pe acolo din cauza aglomeratiei. simbata si duminica intrarea este 3 RON restul zilelor intrarea libera
|
--------------------
dacia
nova
- b-57-roz
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si inca o chestie:magazinele sunt deschise in fiecare zi iar targ este doar sambata si duminica,numai la targ gasiti piese la mana a doua.La magazine piesele sunt mai scumpe decat in oras,dar oferta este mai mare si au mai multe no-nameuri. si mai ales diferite accesorii si plastice.Daca mergeti in weekend lasati masina inainte de Magazinul Real si mergeti restul pe jos.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:50 |