este cineva intr-o situatie asemanatoare?, am circulat cu numerele rosii expirate........
![]() ![]() ![]() |
este cineva intr-o situatie asemanatoare?, am circulat cu numerele rosii expirate........
dany_mw |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Clima
2004
- B24MAR
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate se face dosar penal, exact cum ai zis si tu!
Si iti trebuie un avocat al dracului de bun ca sa iti dea NUP! Altfel e considerat ca ai umblat cu masina neinmatriculata pe strazi si e grav! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
avocat bun sau pila! Nu stiu cit se ia pt circulat cu masina neinmatriculata, scrie in decret. Mult succes
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Infractiunile la regimul circulatiei se pedepsesc in general cu amenda penala sau in cel mai rau caz cu suspendarea pedepsei.
Mai nasol, in cazul tau este ca iti vor anula permisul de conducere. Multa bafta ! |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
ilgo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
Chiar pe 31 dec e prea de tot. Asteptau spaga. De ce n-ai dat? Sa mai zica cineva ca poulitia are grija de noi. Si io am mers cu rosii 1 saptamana la noroc.
|
--------------------
-
-
-
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
stai linistit. scapi cu amenda administativa, in cel mai rau caz cu amenda penala. dar nu o sa ajunga acolo. e vb de trei zile....am un prieten care a scapat din asa ceva.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(riderontornadoes @ 18 Apr 2008, 19:35) stai linistit. scapi cu amenda administativa, in cel mai rau caz cu amenda penala. dar nu o sa ajunga acolo. e vb de trei zile....am un prieten care a scapat din asa ceva. A scapat ca a avut pile, probabil! Stiu pe cineva care pentru o zi a intrat in belea! Stiti care a fost culmea ironiei! Ca se intelesese cu baietii, ca omul habar nu avea, era raspunderea uneia de la firma care se ocupa cu parcul auto, dar nu avea bani la el! Si le-a spus ca se duce la un bancomat! Si a primit raspunul invariabil: Hai domne, la ce masina aveti, nu aveti bani la dvs! Daca omul e modern si are numai carduri ce sa-i fac! Acum umbla cu buzunarul plin in caz de ceva! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cunosc politisti care nu risca sa umble cu numere expirate nici macar un metru. Periodic se trimit in tara echipaje de la IGP formate doar din ofiteri de circulatie.
Acestia se posteaza in apropirea institutiilor MIRA sau in apropierea domiciliilor cadrelor despre care exista informatii ca circula cu autoturisme care nu au actele/numerele in regula. Ce "prind" acestia nu iarta. Cunosc cazuri din TM. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Aveai numerele expirate, dar macar aveai actele la Politie pentru inmatriculare ? Ti-ai facut talon ? Ce e trecut la data inmatricularii din talon ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
@andu911 Tranca-fleanca , mere acre! Cine cunoaste stie!
(expresia) This post has been edited by BZN: 19 Apr 2008, 02:08 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
partea tragica e ca daca iti anuleaza permisul altul nu iti mai iei.. ca ai dosar penal
![]() |
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Dupa 5 ani si o noua scoala de soferi,si multa alergatura cred ca poti sa iti iei din nou plasticul.....
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
uite ce patesti pentru o prostie!nu imi vine sa cred!ce sa mai zicem de sutele de masini care circula cu fel si fel de numere obscure!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
scapa cu amenda administrativa.nu te impacienta!...dosarul o sa mai stea mult si bine pe la udriste...cred ca abia dupa un an si ceva o sa primesti raspuns !
tu , ar fi bine sa consulti si un avocat ..vezi ce iti zice si ce documentatie ai ! cu permisul , nu stiu ce sa zic ! ai grija ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
In privinta redobandirii permisului, asta spune legea:
QUOTE Art.116. - (1) Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătorești de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art. 114 alin. (1) și la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obținerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, după caz, dacă a intervenit una din situațiile următoare: a- au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii penale sau a pedepsei în regim de privare de libertate ori la locul de muncă; b- a trecut un an de la data grațierii pedepsei sau a rămânerii definitive a hotărârii judecătorești prin care s-a dispus suspendarea condiționată a executării pedepsei ori suspendarea executării pedepsei sub supraveghere; c- a intervenit amnistia; d- interzicerea dreptului de a exercita profesia sau ocupația de conducător de autovehicule, prevăzută la art.64 lit.c) din Codul penal, a expirat sau a fost revocată. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(andu911 @ 19 Apr 2008, 03:12) Aveai numerele expirate, dar macar aveai actele la Politie pentru inmatriculare ? Ti-ai facut talon ? Ce e trecut la data inmatricularii din talon ? Daca ai noroc si aveai actele de inmatriculare depuse cu 3 zile in urma, poti avea o mica surpriza. Ca data emiterii talonului sa fie inaintea datei procesului verbal. In cazul asta, se termina. Daca nu aveai nici macar actele depuse... ai fost inconstient. Pardon, am inviat un topic de acum 2 luni. Pe unde o fi initiatorul? This post has been edited by cristianco2002: 1 Jul 2008, 14:04 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Undeva unde nu mai are acces la net ?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Deja?? Chiar asa se misca justitia la noi in tara?
PS: Si ca un raspuns la intrebarea din titlul postului: DOAMNE FERESTE!!! si sper sa nu fie nimeni in situatia asta. This post has been edited by ionut.tanase: 1 Jul 2008, 15:15 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
pentru ca tin la numerele mele preferentiale si la placile cu steagul ro ( A DAT LA MINE PATRIOTISMUL PE AFARA) am avut de asteptat 1 saptamana pana handicapatul ce mi-a cumparat masina anterioara a radiat-o eliberandu-mi numerele .
am stat cu masina platita in prcare si am mers pe jos sau cu taxi sau cu mijloace de transport in comun. sper sa isi fi cumparat mustar ca carne i-am dat eu si ii mai dau cand imi amintesc. ca sa nu ajung in situatia neplacuta de a avea dosar penal si permis lipsa |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnia si, mai nou, patriotismul etalat pe placutele de inmatriculare se platesc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(dany_mw @ 15 Apr 2008, 13:00) In luna decembrie 2007 culmea chiar pe 31 am fost oprit de catre un echipaj pe Soseaua Iancului, aveam numerele rosii expirate cu 3 zile in urma ....... mi au luat permisul cu toate ca masina urma sa fie inmatriculata avand toate actele necesare taxa de prima inm. asigurare etc.... bineinteles a urmat dosar penal multa alergatura.......este cineva aflat intr o situatie asemantoare sau a fost intro situatie similara care ma poate ajuta cu niste raspunsuri? Au trecut 4 luni de atunci si dosarul nici nu a plecat de la Udriste ![]() Eu am fost in situatia asta, in 2000. Pe 14 ianuarie cumparasem masina, pe 14 februarie m-a prins politia. Nashpa situatie... Politisti au invocat, vezi-doamne, nush ce articole din codul rutier, dar aveam si eu circumstante atenuante. Aveam dosarul pregatit pentru inmatriculare, numai ca trebuiau sa-mi vina numerele preferentiale (care le-am primit dupa 45 de zile de la solicitare, solicitare care a fost facuta la 4 zile de la achizitionare). Prostia a fost a mea, mi s-a spus ca dovada are valabilitate 30 de zile (asa scria si pe dovada!) numai ca eu am socotit aiurea... La mine s-a lasat cu amenda administrativa (1.5mil la vremea respectiva) si implicit cu NUP, dar am spus ca aveam circumstante atenuate. Nu stiu exact care e stadiul dosarului tau si ce incadrare ai, dar... ar trebui sa vezi la ce procuror ai dosarul si sa iti iei un avocat care sa poarte discutiile cu el. Daca incerci sa porti tu discutiile cu procurorul, poti fi acuzat de tentativa de influentare a anchetei. Multa bafta si aviz amatorilor!... 30 de zile nu inseamna o luna! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 9 Jul 2008, 20:44) Nu cred ca te "leaga" pentru asa ceva. Nu "te-ncalta" nici daca circuli fara sa ai permis. Primesti amenda penala, implicit dosar penal dar atat. Si asa nu mai sunt locuri la mititica pentru lucruri serioase daramite niste adormiti care nu s-au uitat bine in actele proprii. Ca doar nu era furata masina. This post has been edited by ionutctn: 9 Jul 2008, 21:01 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
nu ma pot abtine... dar daca va mananca-n c u r asta patiti... si eu a stat cu masina sub geam o saptamana... credeti ca era placut... dar tre sa te mai si gandesti putin cand te sui la volan... ce ti-e numere expirate... ce ti-e putin alcool... siuite asa ajungem la altele mai grave....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma ce s-a intamplat? Dany_mw, nu ne mai fierbe!
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:34 |