Garnitura de chiulasa - service cu tester?, dacia diesel 1,9
![]() ![]() ![]() |
Garnitura de chiulasa - service cu tester?, dacia diesel 1,9
skorpion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
double cab 1,9D
2004
- B 24 FUN
|
|||
hordeagabriel |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
Am avut si eu problema asta..Sincer eu am apelat la un prieten care lucra la Dacia Service si am schimbat garnitura in fata blocului..Garnitura costa cam 8 lei..Schimbi garnitura, uleiul si ar trebui sa reglezi si tachetii.. Eu te-as sfatui sa apelezi la un mecanic pentru ca sunt destule operatii care trebuie facute corect..Bafta..
17 Apr 2008, 18:00: Ah inca ceva..Ce am spus mai spus e cazul ideal..S-ar putea sa ai si chiuloasa ovalizata sau mai rau crapata..In plus poate sati fi afectat si setul motor..Altceva ce sa zic?Bafta inca odata This post has been edited by hordeagabriel: 17 Apr 2008, 18:00 |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E vorba de motorul diesel, eu ma indoiesc ca ti-a facut operatiunea asta in fata blocului cineva.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
e adevarat ca nu era vorda de motorul diesel in cazul meu..dar dupa cum poti observa iam recomandat omului se mearga la un mecanic nu sa schimbe garnitura in fata blocului..
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Daca ai nevoie de o chiuasa pt motorul de 1.9 stiu niste dezmembrari in Galati care au asa ceva si la un pret rezonabil.
Garnitura de chiuasa nu se scimba greu, dar fiind vorba de un diesel trebuie tinut cont de anumiti factori: trebuie tras motorul la punct si blocate pompa de injectie si axa cu came, apoi te apuci de desfacut. |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
skorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 June 06 ![]() |
Multam de raspunsuri, oricum la un Service as vrea sa ma duc sigur.
Eu n-as avea o problema nici daca as da 15 milioane, da a dreak n-am gasit inca service care sa se ocupe si de testat chiulasa, ca sa stiu sigur daca e fisurata sau nu. Eu de obicei sunt norocos din fire si poate c-am scapat doar cu garnitura arsa. Iar toti pana acum mi-au spus ca se pricep doar la schimbat garnituri, nu se baga si la verificat chiulasa. stiti vreu service care se ocupa si de chiulasa? dau si 20 mil in ultima instanta da macar saw nu dau 40 cat cer mizerabilii de la dacia. |
--------------------
dacia
double cab 1,9D
2004
- B 24 FUN
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Ilioara, ca stiu ca aveau service si atelier de prelucrari mecanice. Daca nu, la Motor Service, la Diham, aceiasi dotare. Cauta pe forum ca s-a vorbit despre ei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:59 |