cred ca e discul de ambreaj sau nu stiu..:-?
![]() ![]() ![]() |
cred ca e discul de ambreaj sau nu stiu..:-?
mai da-i o cheie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
berlina 95'
|
|||
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
discul de ambreiaj uzat nu miroase a cauciuc ars...miroase a ferodo....e un miros specific,a imbaxit.daca nu ti-a dat semne ca nu mai trage si se tureaza aiurea ultimii 100 de km aprox. sigur nu e de la disc.in orice caz...daca e discul de ambreiaj..merita sa schimbi tot kit-ul adica rulment presiune 30 ron,disc ambreiaj 100 ron si placa de presiune 175 ron(astea-s preturi de origine) si plus manopera care te va costa in jur de 150 ron.daca vrei sa iesi mai ieftin schimbi doar ferodo-urile la disc care costa in jur de 30 de ron in caz ca nu mai ai nimic defect.daca ai curte poti face singur lucrarea asta,nu trebuie sa fii mecanic.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
daca zici ca aceasta problema a aparut brusc s-ar putea sa fie vrun de la disc
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
poate este doar cablu de ambreaj , discul nu cade asa brusc , iti cam da semnale cu ceva timp inainte sa pice.
verifica cablu de ambreaj, sa nu fie rupt, ambreajul miroase un cu totul alt fel dar in nici un caz a cauciuc , mezi sa nu ai alta "frecare" pe undeva |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
vrun arc vroiam sa spun....soryy
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Paca |
![]()
|
daca era vreun arc..iti imaginezi ce taraboi era in placa de presiune acolo...se spargea tot.dupa ce citesc cu atentie ce-a scris omu...ma gandesc sa nu fie din cutie...rulment spart,etc etc.daca era discul si-ar fi dat seama dinainte ca e pe duca.asa cum zice el...a picat deodata...eu pariez ca e din cutie pentru ca am aceeasi problema
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
daca era din cutie nu se auzea zgomot?? totusi acolo e fier pe fier daca sa spart ceva face mai rau ca un tren
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Paca |
![]()
|
probabil ca s'a auzit si zgomotul ala dar omul e prea ocupat sa mai posteze aici...dupa cum observ ne intereseaza mai mult pe noi decat pe el problema lui drept pt care ar fi bine sa se inchida.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
la mine cand a picat discul nu mai mergea decat cu 80 de km \h.daca o calcam mai mult numai se tura,dar de crescut viteza nu mai urca.de mirosit nu miroasea a nimic.de mirosit am patit asta numai cand am fortat masina (de exemplu ramai intepenit in zapada ,etc).ulterior s a dus si ambreiajul la cateva zile:)))))))) asa e cand masina e de serviciu.nu te ustura la buzunar.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:19 |