scartaie, si carucioru de butelii e mai silentios
![]() ![]() ![]() |
scartaie, si carucioru de butelii e mai silentios
SSilent |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(SSilent @ 23 Apr 2008, 16:11) mentionez aici ca in momentu cand ploua, nu mai scartaie (sau cel putin nu mai aud io) , ce e de facut? Muta-te undeva unde ploua tot timpul ![]() Glumesc, posibil ca arcul sa nu mai aiba protectia de cauciuc si sa iti scartaie ,in momentul cand ploua iti arunca roata apa si ti se uda acea zona asigurand astfel o ungere atat incat sa nu scartaie ; mai poate fi si amortizorul de pe partea respectiva . Bafta ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
Hai in Irlanda ca aici ploua de 5 ori pe zi .... nu glumesc.
Pai scartaie cand treci peste denivelari sau cand scartaie .... daca e peste denivelari.... pot fi cam multe ... arc, telescop, bucse...etc. OFF TOPIC : Apropo aici in Irlanda ce m-i se pare ciudat ... pe nici o masina si daca are peste 15 ani nu vezi rugina ca la noi , la noi si la Loganuri deja vezi gauri in tablarie...... de ce ? |
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
cosminus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 September 07 ![]() |
Ai vazut? ca eu nu
|
--------------------
Dacia
Berlina
2004i
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
O cauza probabil poate fi tiranul, mi imi scartaia la o alta dacie ( si aveam urechea de tirant rupta. Cauza probabila
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
am verificat arcul, are manson de protectie, da, doar la denivalaturi scartaie, am niste bucsi de rezerva dar nu stiu cat de greu sunt de schimbat, am 2 bucsi de bascula si m-ar tenta sa le schimb singur, ce chei si instrumente iimi trebuie?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
serhat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 October 07 ![]() |
Scartaie T-ul de la telescop si trebuie schimbat. Patisem si eu asa ceva acum ceva timp.
|
--------------------
dacia
logan
2008 1.6 16v
- B 92 XXX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
mie imi scartaia saxofonul..ca era rupt,fisurat...dupa ce l-am sudat nu mai scartaie
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
SSilent |
![]()
|
nu cred ca am o pb asemanatoare pt ca ea scartaie si atunci cand sta pe loc si ma apas pe ea....
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
exact aceeasi chestie mi se intampla si mie de cateva saptamani... doar ca la mine scartie zona fata dreapta (cum stai in masina) .. am tot verificat si mi se pare ca e de la telescop...dar nu stiu ce... si cand ma apas pe aripa face la fel...
|
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
nu cumva ai vreun etrier blocat si e roata infranata?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
SSilent |
![]()
|
nu inteleg ce legatura are etrieru' daca scartaie si cand sta pe loc si ma apas pe ea...
si nu e infranata ca se simtea This post has been edited by SSilent: 29 Apr 2008, 11:29 |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Bucsa Teu Amortizor este uzata la maxim!! Freaca fier pe fier! Schimb-o si nu va mai scartai!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
SSilent |
![]()
|
@ionut.tanase cred ca ai dreptate, m-am uitat si nu numai ca freaca fier pe fier, e tocita rau si sta si putin stramba.... o s-o schimb zilele astea sa vad rezultatele
P.S. poate fi si de la tamponu acela de cauciuc care tine bara de torsiune pe lonjeron? ca e destul de crapat si imbatranit ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |