rahatul de la pasari si vopseaua, solutii contra actiunii rahatului de pasari
![]() ![]() ![]() |
rahatul de la pasari si vopseaua, solutii contra actiunii rahatului de pasari
carol1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 February 08 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O prelata pe masina ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Da ...o prelata cea mai buna eu am asa ceva e tare super nu e mai mult de 80; 90 ron si gasesti pentru multe tipuri de masini.
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
carol1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 February 08 From: bacau ![]() |
aveti dreptate
la o prelata chiar nu m-am gindit mai am obiceiul sa las masina acasa atunci cind prind masina de la serviciu si trebuie , in caz ca pun prelata, sa o verific in fiecare dimineata ca sa nu patesc ca am alta masina dedesubt am vazut la tv nu mai stiu pe ce post un fel de prelata care se monteaza in portbagaj si apoi se trage pe masina stiti ceva despre asta? va multumesc |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceara de calitate la fiecare 2-3 luni te scapa de probleme.Si mentii si look-ul masinii pentru semnificativ mai mult timp.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ce-o fi aici specific marcii Dacia si modelului Logan?... se gainateaza pasarile altfel pe el decat pe alte masini?...se muta la Diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Putine marci se pot "lauda" cu exemplare de pe care excrementele respective se curata simultan cu vopseaua
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da, inclusiv vw-ul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca o dai cu ceara o sa ai surpriza ca acel gainat o sa alunece frumos dupa ce se usuca, fara sa lase urme.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da. O sa se rostogoleasca pe capota si-o sa cada-n cap pe asfalt, rupandu-si gatul.
O capcana pentru pasari ar fi asta Ar mai fi si goarna asta: capcana.jpg ( Size: 20.02k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Prelata ai toate sansele sa bea redbull si sa prinda aripi
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Exista la TV o reclama la un polish "vs platinium" nu parea foarte scump, eu de ex. am dat pe o ceara din targ care e si pentru zgarieturi cam 50 ron iar asta avea 2 tuburi + unu pentru tapiterie unu pentru jenti unu pentru parbriz la 140 lei. Daca e la fel de tare cum este in reclama atunci ar merita dar stii cum sunt aia una arata la tv si una e in realitate. Daca a incercat cineva sa imi zica si mie daca se merita.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am vazut si eu la TeleShopping la ceara "VS Platinum", si ma gandeam si eu sa cumpar ... Dar nu am incredere in astfel de produse, plus ca tubul avea o cantitate destul de mica de ceara.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Vopseste inca o data calumea masina, lacuieste-o si-ai scapat de problema. Oricum trebuie sa faci treaba asta pentru ca ti s-a jupuit vopseaua.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Prelata rămâne cea mai ieftina si cea mai indicata soluție (in lipsa garajului, evident). Exista prelate cauciucate impermeabile căptușite pe interior cu un material textil (ca sa nu zgarie vopseaua). Eu am o astfel de prelata si o folosesc de câțiva ani de zile. Durează 2 minute ca să o pun pe mașină sau ca să o scot. Si lucrul acesta il fac in fiecare dimineață, respectiv in fiecare după amiază. Dimineata cand celelalte mașini sunt pline de praf, sau ude de roua, sau cu geamurile aburite, sau pline de rahat de pasari, a mea e curata, doar bag cheia in contact si plec. Bafta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De curiozitate cit a costat si cine o fabrica?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
dap....solutia cea mai cea ar fi sa dai masina cu ceara la 2 luni si apoi cand vi de la servici sa te duci sus sa mananci ceva timp in care motorul se va raci si apoi poti pune linistit prelata. E posibil sa se uite unii vecini mai ciudat la tine, la mine cel putin asa se intampla, dar nimic nu se compara cu aspectul ingrijit al masinii.
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Da, are dreptate borkanel, dar... nu prea ma intereseaza vecinii (cred ca nici pe tine).
Pentru bobo: vad ca esti din Constanta. Am gasit prelata pe Poporului, nu mai stiu exact sa iti spun ce magazin era dar de la semaforul cu Baba Novac maxim 500 de metri pe dreapta cand te duci in jos (spre Trocadero). Iei si tu la rand magazinele si o gasesti. Este gri cauciucata pe exterior si pe interior captusita cu un material textil moale alb. Se vinde impachetata intr-o geanta de plastic transparenta. Costa vreo 80 sau 90 de lei. Vezi ca sunt pe diverse marimi. Te duci cu masina si o rogi pe tipa de acolo sa te lase sa faci proba pe masina ca sa vezi cum vine. Bafta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca iei prelata Logan, nu mai trebuie sa astepti sa se raceasca motorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:42 |