inchiderea centralizata, inchiderea centralizata
![]() ![]() ![]() |
inchiderea centralizata, inchiderea centralizata
pricop andrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 08 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004
- is 06 cnr
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Motorasul cere schimbare
![]() Daca nu-l schimbi in curand, risti sa ramana usa blocata (ori pe incuiat, ori pe descuiat). |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cora sau Carefura au seturi complete de inchideri centralizate care contin 4 actuatoare ( 2 cu 3 fire si 2 cu 4/5 fire ) si modulul de inchidere pe la 40 - 45 ron . Daca te duci la o firma de alarme te costa cam 50 ron cu tot cu manopera pe bucata ... deci e mult mai bine sa iei un set complet !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
derivatdeelax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu acum cateva zile (aceeasi usa). Caraia urat cand o inchideam si l-a deschidere nu zicea nimic. Ieri si astazi insa brusc s-a comportat normal.
Intrebarea mea e sa schimb actuatorul sau sa iau unul de rezerva si sa-l schimb cand cedeaza? Am intrebat la 2 chioscuri auto si s-au uitat la mine de parca era prima data cand auzeau cuvantul actuator si in Cora nu am gasit. Andrei vezi ca sunt tutoriale pentru schimbat actuator pe forum. de exemplu: http://www.daciaclub.ro/Actuator-usa-SOLENZA-t21663.html |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Clima
- B27 "Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Nu stiu ce preturi sunt in alte orase dar in Constanta ca sa imi montez un actuator in portbagaj (cu actuator cumparat de mine), ar costa intre 50 si 70 de ron ( la 2 firme specializate ) doar montajul....
Nu am intrebat cat ar costa montarea unei inchideri centralizate dar probabil de vreo cateva ori mai scump decat valoarea ei .... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
daniel8810 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 4 June 07 ![]() |
am cumparat eu din iasi..culmea tot pe stanga spate...gasesti mai peste tot...costa maxim 150 de mii un motoras....parca asa am dat eu...l-am montat singur
e simplu. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 august
- IS 88 DDI
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(sky79ct @ 24 Apr 2008, 20:50) Nu stiu ce preturi sunt in alte orase dar in Constanta ca sa imi montez un actuator in portbagaj (cu actuator cumparat de mine), ar costa intre 50 si 70 de ron ( la 2 firme specializate ) doar montajul.... Pai si cum e ? Mult, putin ? Te-ai gandit cam in ce consta operatiunea ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
si eu am aceeasi problema ... exact usa stanga spate ... dar inainte de asta mio aparut problema la usa fata pasager si am schimbat motorasu la Dacia ... 800 ron + monopera ... scump stiu ... si acuma usa spate ... o doamna drraga pe care trebuia sa o duc pana acasa (ceva neam deal meu ) tinea de maner ridicat cand am deschis usile (probabil ca nu se intampla sa se stice la toti din cauza asta) dar mie de atunci imi face figuri ... nu o puteam deswchide de la telecomanda doar din interios si am zis ca nul mai schimb ... si pana la urma sio revenit dar se aude zgomotul acela cand inchid usa...
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
blondu' |
![]()
|
![]() Ladist Group: Members Posts: 114 Joined: 27 May 06 ![]() |
QUOTE(sebastianu @ 25 Apr 2008, 07:54) si eu am aceeasi problema ... exact usa stanga spate ... dar inainte de asta mio aparut problema la usa fata pasager si am schimbat motorasu la Dacia ... 800 ron + monopera ... scump stiu ... Banuiesc ca ai vrut sa spui 80 ron +manopera...chiar si asa este destul de mult, 80 lei un acuator.Si eu am avut probleme cu cel de la usa sofer,mai am o Lada 2105 care am pe ea inchidere si alarma luata din cora(parca) acum ~1 ani la oferta, ~120 lei alarma +inchidere,deci cea mai ieftina alarma si inchidere .Am luat un acuator de pe Lada si sa potrivit perfect pe Slz. "mecanici" care spun ca pe slz sunt acuatoare speciale...ori e habarnist ori jecmanitor, in ambele cazuri nu mai aveti ce cauta pe la el ,pt orice fel de problema |
--------------------
Solenza
Scala / Lada 2105
-2003 / 1987
- B-71-LAD Pentru adresa site:click pe user name-> home page; Contact: 0722.833.643 , Mihai
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
da... imi cer scuze ... in legatura cu asta .... am luat motorasu acasa de la usa fata dreapta si lam incercat la 12v si inchidea si deschidea ... si miam zis ca m-or fraierit ... dar intrun final nush cum se bloca parca se incalecau zimti...
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Vad ca nu sa mai postat din 2008 dar sunt proaspat posesor de solenza si am si eu probleme cu inchiderea. Nu e din aia cu buton pe cheie, ci am o telecomanda separat. Cand incui, se incuie toate usile in afara de cea de la sofer pe care trebuie sa o incui la cheie. Cand descui se descuie doar cele doua usi de pe fata iar celelalte doua de pa spate raman incuiate. Cand incui din cheie se incuie toate usile cu exceptia portierei spate dreapta care daca o uit descuiata iar cealalta stanga e incuiata, cand incui ramane descuiata. Cu toate ca ultimul post e din 2008 poate imi raspunde si mie cineva
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Ciudata alarama si inchidere centalizata , s-ar putea sa ai motorasul de la usa soferului defect si sa nu controleze corect pe restu.
Le poti modifica sa inchida si sa deschida toate vezi cum e la alarma sau la blocul de comanda al motoraselor . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Sincer nici nu stiu daca am si alarma
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
Taka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 17 November 09 ![]() |
Salut
Am cam intrat intr-o dilema ma cam enerveaza butucurile de la usa de la sofer si ce de la porbagaj sunt cam uzate si am auzit ca sunt cam scumpe de schimbat si mult de umblat ca nu oricine schimba chesti din-trastea,am zis ca vreau inchidere din telecomanda mentionez ca pe solenza mea am inchidere(din buton pe centru,se inchid cele trei usi si ce-a de la sofer separat din cheie)dar nu stiu nici ce sa ii pun unii zic punei alarma si cine o monteaza o sa faca legatura cu inchiderea ta de pe masina si o sa mearga din telecomanda alarmei dar in acelasi timp trebuie montat si la porbagaj un actor sa se deschida si el tot din telecomanda. Pe langa toate astea ziceti-mi si mie prin Iasi cine monteaza alarme sau inchideri dintrastea nu neaparat Firme,dar si cu inchidere in la porbagaj.PReturi la ce sa ma asteapt. Multam astept pareri ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Taka |
![]()
|
Nici Un indrumator:D
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
Ca se inchid doar 3 usi din telecomanda si cea de lasofer din cheienu e grav. Cel putin la mine erau varza. De inchis se inchideau ca la tine. 3 din telecomanda si cea de la sofer cu cheia. Am dat toate fetele de portiere jos sa vad buba. Actuatoarele mele erau prinse intr-un singur surub si aveau joc. Din aceasta cauza nu se inchideau si deschideau cum trebuie. Si tot din cauza jocului sareau si varfurile alea din capul actuatorului care iti arata cand e usa inchisa sau deschisa. Cu asta asputea sa te ajut ca sunt in IS lafacultate, dar dupa anul nou. Firma care se ocupa de inchideri, alarme, chei stiu in Botosani. Nu stiu tarifele ca nu am apelat niciodata la ei.
This post has been edited by Bogdan90: 22 Dec 2010, 20:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
Taka |
![]()
|
Nu colegul,solenza mea are inchidere centralizata din butonul central care se afla langa casetofon nu am telecomanda si vreau sa am din telecomanda ca sa nu mai utilizez butucul de la usa soferului adica Cheia,ce ar trebui sa ii cumpar atata timp cat am un fel de inchidere cu actoare deja pe masina.... sa cumpar numai alarma si se poate face o conexiune intre ele.....sau dau jos inchiderea asta standard si cumpar o inchidere cu telecomanda?
Da tu ce zici ca te bagi la un montaj..? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:42 |