planetarele, montarea lor
![]() ![]() ![]() |
planetarele, montarea lor
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trebuie doar sa se alinieze gaurile pe unde intra stiftul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosminus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 September 07 ![]() |
Daca nu sunt aliniate rotesti 180 grade
|
--------------------
Dacia
Berlina
2004i
|
|
xyz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 January 08 ![]() |
intai prinde planetara la cutie cu stiftu si dupa la roata ca iti vine mai usor..ca sa iti vina si mai usor poti sa desfaci piulita de la pivot (cea de dedesubt,care nu se vede de disc cum te uiti din afara spre roata) si sa'l scoti ca sa poti roti cat mai mult discu cu totu..bafta
This post has been edited by xyz: 24 Apr 2008, 20:28 |
--------------------
dacia/opel vectra
1310 L/B,1.8 16V
1997 berlina/1996 berlina
- ph-04-ZVR/ph-42-MMM
|
|
gogosaru19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
gata le-am dibuit pana la urma
![]() ![]() rog sa se inchida topicul!!!! |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Cum trageti voi planetara afara (cind o montati la loc, nu cind o scoateti) prin tamburul rotii? Aveti o metoda mai inteligenta decit batutul cu ciocanul in tambur (tamburul fiind la locul lui pe rulmenti)?
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nicicum, ar trebui sa intre usor pana prinzi 2-3 spire la piulita, dupa, strangi piulita. Daca nu intra usor, singura solutie e batutul cu ciocanul, dar cu o teava, nu direct.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
A intrat relativ usor, dar fiind o planetara de R17 nu are filetul pina la capat, asa ca n-avea pe ce prinde piulita. Odata ce am batutu un pic (usor) in tambur, a iesit afara suficient ca sa prind piulita pe prima spira de filet si d-acolo a mers imediat. Am crezut ca exista vreo scula de bagat inauntru cu filet care sa prinda pe filetul piulitei (ca un fel de teava cu filet intern) si care sa poata fi trasa mai elegant prin tambur decit sa recurg la ciocan.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 05:25 |