injectie si euro
![]() ![]() ![]() |
injectie si euro
eugenm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai ...
1. Dacia Berlina Li, "Dacia cu motor cu injectie", a aparut in anul 2000. 2. Avea norma de poluare Euro II 3. Pentru avantajele injectiei, foloseste functia SEARCH! ![]() L.E. Dupa cateva indrumari, am corectat, norma de poluare fiind Euro II. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 26 Apr 2008, 15:29 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adyss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 January 08 From: PITESTI ![]() |
ultimele modele de berlina,break,camioneta dupa 2000 stiam ca sunt euro 2.
avantajele injectiei fata de carburator sunt o multime(nu mai necesita reglaje tot timpul,un consum mai mic,are aprindere,pompa benzina electrica,deci scapi de umblat pe la platina,nu se mai strica nu stiu ce pe la pompa etc.). bine si la injectie pot aparea unele defectiuni,dar nu cred ca atatea ca la carburatie. ![]() |
--------------------
dacia
logan
ambiance 2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă îndoiesc că 1310 Li apărută în 2000 era doar Euro 1, pentru că Nova GTi și GLi din 1998 corespund Euro 2, și au aceleași motoare.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asa stiam si eu ca berlina Li din 2000 este E2.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut, deci la a mea nova daca ii pun injectie scap de non-euro?
Se poate monta pe acest motor actual sistemul de injectie?? |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Daca ai de bagat bani in ea cu muuult mai multi decat costa ea acum, da, poti s-o faci si euro 2 ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ce ai cu non-euro? te-a speriat si pe tine legea asta tembela? si eu vreau sa fac berlina euro 2....dar cre k o sa cumpar logan....asta in viitorii x ani, unde x>=2
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:37 |