Schimbat entreir dacia old 1300, Schimbat entreir dacia old 1300-probleme
![]() ![]() ![]() |
Schimbat entreir dacia old 1300, Schimbat entreir dacia old 1300-probleme
coco_3033 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Blocare asigurata in timp. va aduna nori la greu. Desfal, pune garnituri noi. Credema ca nu ai vrea sa ramai cu etrieru infranat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
nu te zgarci nici la timp nici la bani, pune garnitura ca mai tarziu faci munca patriotica !
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
coco_3033 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri, asa am sa fac
Am o intrebare un incepator se poate descurca singur sa puna garnitura pe care sigur un 'mecanic' a uitat sa o puna ![]() Am schibat etrierul si intrebarea este : daca dupa ce am mers pret de vreo 10 km in bucuresti si nu am garnitura de protectie si nu cea de etansietate la etrier sa busit cilindrul etrierului? ![]() Multumesc |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
10 km nu cred ca avea cum, dar cand pun garniturile noi, sa ai grija ca nea Vasile sa curete bine si cilindrul, dar si corpul etrierului. Verifica daca nu sunt pete de rugina pe cilindrul, daca da, ia altu, nu e scump. Daca nu il schimb, asta iti va manca garniturile si ....belele iar.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
coco_3033 |
![]()
|
Nenorocirea este ca etrierul a fost schimbat cu unul nou.Cel vechi era ruginit rau.Nu la-m vazut pe 'gigel' ca ar fi pus si cealalta garnitura, dar maine (luni) ma duc din nou laei.
Sper ca de data asta sa nu mai uite nimic. Multumesc pentru ajutor. La multi ani!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 22:13 |