Problema cutie viteze, face urat cand schimb in a 3-a
![]() ![]() ![]() |
Problema cutie viteze, face urat cand schimb in a 3-a
Overclocker |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Probabil sincronul de la a-III-a e dus ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are cineva idee cam cat ma costa?
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
mbm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 November 10 ![]() |
si eu am problema asta stie cineva cum se rezolva . are 72 000 km dar nu i-am schimbat uleiul, ar putea fi de la ulei?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
Bagati ulei in cutie si cat mai repede.Nu mai circulati cu masina.Va spun din proprie experienta si daca va mai si sare si viteza a 5 e si mai sigur.Daca aveti noroc nu s-a dus nici un pinion.Eu am avut noroc nu am circulat decat cativa km
9 Mar 2011, 19:35: Bagati ulei in cutie si cat mai repede.Nu mai circulati cu masina.Va spun din proprie experienta si daca va mai si sare si viteza a 5 e si mai sigur.Daca aveti noroc nu s-a dus nici un pinion.Eu am avut noroc nu am circulat decat cativa km This post has been edited by chrisfire02: 9 Mar 2011, 19:35 |
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
hhd_0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 27 September 10 ![]() |
Sustin ideea cu schimbarea uleiului din cutie !
Mie imi sarea din treapta 5 ! Nu aveam ulei in cutie deloc ! Am pus ulei si acum totul este ok ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- AG-38-RLR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 17:43 |