Dacia din '90 - nu a circulat in ultimii 8 ani, Poate cineva sa ma ajute sa o readuc la viata ?
![]() ![]() ![]() |
Dacia din '90 - nu a circulat in ultimii 8 ani, Poate cineva sa ma ajute sa o readuc la viata ?
SorinNN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC02266.JPG ( Size: 407.48k ) Number of downloads: 510 |
||
--------------------
Dacia 1310
berlina
1990 tlx
- ph 99 gsv
|
|||
tibip |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 17 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
in primul rand schimba-i uleiul si filtrul de ulei. Neaparat. Daca a stat 8 ani cu uleiul ala, e vai si amar de motorul ala...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- numar simplu
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
cand spui ca are joc la directie,te referi la joc in volan??daca da schimbai cuplajul dwe sub volan,daca zici ca vibreaza masina schimba toate bucsaraiele ,pivoti,bieleta,rulmentul numai daca e cazul uleiul trebuie schimbat dar daca zici ca miroase a benzina verifica membrana pompei de benzina(asta inainte de al schimba )
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Buc?
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu, din fericire. PH.
This post has been edited by MAERSK: 2 May 2008, 22:22 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
te pot ajuta la tacheti, carburatie si aprindere.
2 May 2008, 22:21: a pacat This post has been edited by tzepesch: 2 May 2008, 22:21 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
schimba ulei , antigel , lichid de frana , termostat , sita carburator , pompa de benzina membrane si tot ce mai ai pe acolo , curata, sufla carburatorul , vezi daca rotile sunt si echilibrate , cerifica uzura discuri frana si placute , tamburi si saboti , jocuri articulatii , unde este nevoie baga ranga si schimbi ce este uzat. dupa care faci o proba , ar trebui sa se imbunatateasca considerabil mersul .
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
se poate face buc sau ph ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
Sorine, probabil ca daca esti dispus sa bagi bani in ea, se gasesc baieti sa te ajute...eu daca nu pot altfel, macar cu sfaturi. Tzepesch e si el dispus din cate vad. Si crede-ma ca el iti regleaza motorul ca un ceas elvetian.
Chestia e sa te poti deplasa cu ea pe la fiecare "mester"...si crede-ma ca nu cred ca o sa iti ia cineva vreun leu. Daciile sunt greu de tinut pe strada si ne bucuram la fiecare dintre ele care nu ajunge la remat. Daca vrei, ne lasi un id de mess pe PM, sau iti lasam noi unul...si putem sta la conferinte sa iti explicam exact ce si cum. Franele trebuie desfacute si verificate complet, neaparat aerisite. Ce ma ingrijoreaza e sunetul "ascutit", care poate fi metal pe metal. Vibratia nu e normala. A mea nu vibreaza nici macar la 140, si eu stiu ca am directia varza....in plus as recomanda arcuri si telescoape noi, bucsaraie completa, pivoti si o geometrie la roti. Acum depinde cat poti si cat vrei sa bagi in ea. In ideea de baza masina se poate reface. Treaba e sa vrei ![]() |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
tzepesch |
![]()
|
se poate face
a mea era zob la toata mecanica, mai putin setul dupa 5 ani de stat in parcare. Psyche stie cum merge acum, ca a vazut-o. De atunci s-a mai imbunatatit treaba... daca ai drum prin Buc, te ajut. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Ca posesor de TLX dar din '87, e o masinuta destul de fiabila, motorul nu a fost desfacut decat o data anu trecut sa-i schimb garnitura de chiuloasa si pot sa zic ca e in parametrii chiar si la cei 118.000km. Sfat mic: nu-i pune Gpl ii ia mult din putere, mai bine o reglezi mai economic si ramai la benzina. Spor la munca!
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
SorinNN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 08 ![]() |
Cine vrea sa citeasca niste aiureli n-are decat sa continue .....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310
berlina
1990 tlx
- ph 99 gsv
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Sorine,adevarat ai grait!Sunt intru totul de acord cu tine!Fara comentarii!
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
si eu sunt de acord cu tine. Adevarat ce zici. Socrul meu avea DACIA TLX din 1989, mergea impecabila, nici nu se auzea motorul la relantiu. Iti doresc sute de mii de km, fara evenimente neplacute.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
QUOTE(SorinNN @ 15 Mar 2009, 08:56) Cine vrea sa citeasca niste aiureli n-are decat sa continue ..... ![]() ![]() Bine zici Sorine: nu-i interesează mediul, altele sunt interesele; și eu am o Dăcioară din '81 și nici nu-mi trece prin cap s-o dau la programu' Rabla; funcție de ce ne mai rezervă "ecologiștii" ăștia, o să-mi mai iau probabil o mașină Euro-"puii_mei_liniuță33, dar Dacia n-o dau! Tu ține aproape, aici pe daciaclub sunt oameni pasionați, pricepuți și dispuși să ajute, măcar cu un sfat, dacă nu pot altfel. Numai bine și mulți kilometri cu Dacia ta! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:18 |