La deal,abia trage, in drum spre Vulcanii noroiosi
![]() ![]() ![]() |
La deal,abia trage, in drum spre Vulcanii noroiosi
nirosbogos |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vulcanii...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, emanau gaze, s-a modificat amestecul...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Papa ulei?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
sincer sa fiu treptele sunt corespunzatoare adica nu prea urci orice serpentina cu a 4 a insa faptul ca urci cu pedala de acceleratie lipita de podea , nu ma poate duce cu gandul decat la faptul ca nu are avansul reglat cum trebuie ........PS : sper sa nu fie un caz in care erati 5 oameni in masina si vreo 2 aveau nu stiu cate kilograme ca asa e normal sa traga greu e dacie nu e BMW...bafta
This post has been edited by vallyyy: 2 May 2008, 23:34 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE sper sa nu fie un caz in care erati 5 oameni in masina si vreo 2 aveau nu stiu cate kilograme ca asa e normal sa traga greu e dacie nu e BMW...bafta nu uita de bagaje ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
am facut si eu acest drum.sa stii ca este ceva normal.nu or fi ele chiar f abrupte pantele dar oricum e de urcat.aproape 15 km cum ai mai spus.nu uita faptul ca este o dacie,nu te astepta din partea ei la cine stie ce.daca nu te lasa in drum masina este este destul de buna.e la fel de buna si in ceea ce priveste intretinerea si piesele de schimb.stiu pe cineva care a cheltuit cu un renault la service la revizia la 60.000 de km 60 milioane(a trebuit si ceva piese).cineva a schimbat la un audi a 6 ceva piese.costul reparatiei?130 mil.deci....nu te mai mira ca dacia nu urca panta decat cu a 2 a si a 3 a.asa urca ea.daca mai ai fost si cu cineva in masina,cu atat mai mult.nu ai cum sa urci acolo cu treapta a 4 in unele portiuni.degeaba ai acceleratia la podea daca in momentul in care vrei sa urci ai turatia mica.trebuie sa ai masina la peste 2500 rot \min ca sa mai speri ca va mai urca in viteza.daca nu..asta e.eu sunt multumit de dacia mea la cati bani am bagat in ea.nu uita ca si la logan au ramas multe din problemele intalnite la marca dacia si se repara cu costuri mai mari iar la masini mai scumpe de 10 000 de eur trebuie sa te tina buzunarul si sa le cumperi dar si sa le intretii.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
nirosbogos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 June 06 ![]() |
OK,acum ca mi-ati spus toate astea(inclusiv ca problema poate fi de la Vulcani-
![]() Drum bun!!! |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:16 |