Reglaj Radio CD, Am nevoie de ajutor pentru reglarea radio cd
![]() ![]() ![]() |
Reglaj Radio CD, Am nevoie de ajutor pentru reglarea radio cd
Claudiu35 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1931.jpg ( Size: 504.54k ) Number of downloads: 239 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am si eu un Kenwood asemanator,dar butoanele sunt aceleasi.
Apesi butonul AUD pentru a intra in modul "Sound Coordinate",apoi apesi butoanele de la 1 la 5:1-flat;2-rock;3-pop;4-jazz;5-easy.Apesi pe AUD pentru a iesi din acest mod. Tii apasat pe butonul AUD mai mult de o secunda si intri in setarile audio Dupa ce intri in meniu,apesi oricare din butoanele FM sau AM.De fiecare data cand apesi pe butoanele acelea,vor apare BAS,TRE,BL,FD.Apesi butoanele cu sageti de deasupra FM,AM pentru a creste sau scade valorile. Din butonul CLK reglezi si ceasul.Tii apasat minim o secunda pe butonul CLK pentru a intra in modul de reglare a ceasului.Display-ul ceasului va incepe sa clipeasca.Apesi FM pentru a crest ora si AM pentru a scadea.Minutele se fixeaza cu ajutorul sagetilor. Mai sunt o gramada de setari,dar imi vine greu sa traduc acum toata cartea din engleza. This post has been edited by cristio_79: 3 May 2008, 21:25 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Mulțumesc frumos. Asa este, merge. Doar ceasul încă nu am reușit să-i dau de cap. Mersi încă o data.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca ceasul nu este afisat,apasa o data scurt ca sa apara pe display,dupa care tii apasat cel putin o secunda ca sa inceapa sa clipeasca,dupa care urmezi indicatiile de mai sus.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce face ATT ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristio_79 |
![]()
|
Permite scaderea volumului mai repede.De exemplu,daca nivelul volumului este la 10,apasand ATT (attenuator) nivelul volumului ajunge la jumatate sau chiar mai jos.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:31 |