am achizitionat o solenza
![]() ![]() ![]() |
am achizitionat o solenza
LUCHIAN_89GR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004/EUROPA
- GR_89_LCY
|
|||
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Ce culoare este masina?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si kilometri cati are?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
81mat |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 May 07 From: Iashinton ![]() |
NU are nimic dar pretu mi se pare cam piperat pentru EUROPA.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Dacia 1300 1970
1970
- IS70UAP Cocalar si Maimutoi cu Bmw...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cum nu are nimic,daca are caroseria schimbata complet?
This post has been edited by daniM: 4 May 2008, 15:04 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
a lovit-o
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
daniM |
![]()
|
Nu as vrea sa-l sperii pe posesor,ii doresc multi,multi km fara incidente,dar se schimba caroseria complet doar daca a mancat-o rugina rau de tot,sau daca s-a dat peste cap cu ea-accident nasol
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
mancata de rugina nu poate fi , la varsta pe care o are , deci a facut-o praf.Probleme nu ar fi daca a schimbat caroseria , pentru ca a luat una noua si totul este bine .
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
LUCHIAN_89GR |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 08 ![]() |
pai culoare este alba
4 May 2008, 19:14: deci masina este de culoare alba.avea pe bord 39400 km.nu are nici o problema la motor..sau cel putin nu da semne..nu se aude nimic.nu bate nimic.nu am ceva aprins pe bord..doar am depistat un zgmot foarte enervant. la haion.sau ceva pe acolo.nu pot sa imi dau seama.am observat ca se mareste zgomotul cand trec masina trece peste gropi..sunetul se mentina pana cand merg o buna bucata de drum pe drum neted..!!o sa pun poze cu ea..si momentan masina e la tara.iar cand o sa o iau .pt ca maine dau traseul pt permis.o sa va arat si poze cu caroseria..si etc!ps..da el a fost primul proprietar.. This post has been edited by LUCHIAN_89GR: 4 May 2008, 19:14 Attached thumbnail(s) Imag004.jpg ( Size: 365.96k ) Number of downloads: 163 Imag003.jpg ( Size: 265.86k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004/EUROPA
- GR_89_LCY
|
|
daniM |
![]()
|
Nici la a doua caroserie nu s-a invatat primul proprietar sa nu inchida capota cu podul palmei?Iti dai seama ce sofer tare e!Caroseria nu arata rau,vopseaua pare putin matuita,dar poate fi din cauza pozei,sper spre binele tau ca si motorul e pe masura,bafta!
This post has been edited by daniM: 5 May 2008, 09:50 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:28 |