zdrancanit de tabla la hayon, de ceva timp...
![]() ![]() ![]() |
zdrancanit de tabla la hayon, de ceva timp...
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cricul este fixat bine? Sau daca ai eleron posibil sa se fi slabit suruburile de prindere!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de off-topic: e zdranGanit.
Cu G, nu cu c |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca si numarul face galagie , precum si tija de deschidere portbagaj , suportul de prindere al becului de pozitie de la numar , incuietoarea , bancheta ...
Cauta in topicurile cu zgomote !!! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Gata am descoperit cricul facea zgomot si tija de la inchidere portbgaj dar ce pot sa i fac la tija aia sa nu mai zdrancane?nu am gasit nimic pe aici legat de zgomotele produse de acea tija.
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce poti sa-i faci sa nu mai zdrancane, dar poti incerca sa pui un burete sa nu mai zdranGane (sa fie intre tija si tabla)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihai San |
![]()
|
Gata am pus burete si e ok multam mult Klaus.
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:51 |