pozitionare cric, fara sa zdrancane
![]() ![]() ![]() |
pozitionare cric, fara sa zdrancane
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Dar acolo mai e si o chestie de metal care vine exact peste cric si cheia de roti.Aia ai fixat-o cum trebuie?
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Pun si poze sa sa vada despre ce e vorba .Ce e incadrat cu rosu la mine nu mai sta fix si cade de pe cric zdrancane ,la voi cum e fixat?
This post has been edited by Mihai San: 4 May 2008, 22:28 Attached thumbnail(s) 04_05_08_2316.jpg ( Size: 33.21k ) Number of downloads: 342 04_05_08_2317.jpg ( Size: 31.06k ) Number of downloads: 376 |
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cilindrul ala de plastic din capat nu a iesit din locasul lui?Oricum,dupa cum ti-am zis,mai e o piesa din metal care vine peste cric,manivela aia care iti zdrangane,si cheia de roti ,si le fixeaza cu piulita-fluture.Daca nu o ai,prinde manivela de cric cu un elastic.O sa fac maine o poza la a mea si o sa-ti arat
This post has been edited by daniM: 4 May 2008, 22:36 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Mihai San |
![]()
|
Am piesa aia din metal aia prinde coarba dar nu ai cum sa prinzi si manivela si coarba.Iti raman recunoscator dak ai pune poze sa vad la tine cum e asezata manivela aia.
<span class='edit'>4 May 2008, 23:35:</span> Sii nu inteleg la ce cilindru te referi?Eu din cate am vazut nu e nimic din plastic pe acollo. Astept pozele de la tn si iti multumesc mult. This post has been edited by Mihai San: 4 May 2008, 23:35 |
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
daniM |
![]()
|
Asa se pozitioneaza;daca esti atent manivela e pe partea aripii
Attached thumbnail(s) 05_05_08_0914.jpg ( Size: 71k ) Number of downloads: 374 05_05_08_0915.jpg ( Size: 60.92k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dani ai incercat si invers , adica cu capul in jos fata de cum l-ai pus tu ??? Adica , cu piciorul de fixare in jos , pe podeaua portbagajului .
La mine nu mai zdrancane de mult , dar eu am portbagajul insonorizat . ![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
daniM |
![]()
|
Pai nu la mine zdrangane,eu nu am problema asta
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Mihai San |
![]()
|
Dani iti multumesc mult penru poze si pentru amabilitate am reusit sa prind manivela aia foarte bine i am pus o bratara care se foloseste la strangerea firelor.
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
daniM |
![]()
|
You're welcome!
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Mihai San |
![]()
|
Marius Eugen cum ai insonorizat portbagajul?
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
probabil cu Aluband,Dinamat etc.....dar mai bine sa ne spuna el!
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B969FEF
2007 Megane 2 R26
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt topicuri care trateaza subiectul acesta ... destule chiar !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.804 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
si eu am fost stresat de cricul zgomotos. la mine vibra tija aceea filetata. am ingramadit o bucata de cauciuc in locul mentionat in poza atasata ca sa`i omor acel joc si am scapat complet de zgomote. sper sa va fie de folos informatia asta.
This post has been edited by psychoo: 15 May 2008, 06:35 Attached thumbnail(s) untitled.jpg ( Size: 45.07k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Mie nu mi-a zdrancanit niciodata cricul.Acum nu-l mai am deoarece am avut o problema cu el.Cel pe care l-am luat am reusit sa-l fixez in locul celui originial doar prelungind prezonul de prindere.
Off topic-- Mare atentie cand il folositi ca mie mi s-a rupt si mi-a cazut masina,noroc ca pusesem roata.Acum am luat unul care se ridica in romb(cum erea la Dacia 13xx). |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 20:05 |