indrumari pt imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
indrumari pt imbunatatiri
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) cum_vreau1.JPG ( Size: 205.63k ) Number of downloads: 213 cum_vreau2.JPG ( Size: 269.42k ) Number of downloads: 212 cum_vreau3.JPG ( Size: 259.57k ) Number of downloads: 208 |
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. puteai sa cauti in topicuri si sa intrebi acolo !
2. oare la bursa ??? 3. iar puteai sa cauti la imbunatatiri si chiar in topicurile de tutoriale ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
deci in toate topicurile legate de oglinzi nu e un tip care sa explice cum se desface carapacea aia de pe usa. un singur user afirma ca modul in care se scot oglinzile e explicat la "tips & tricks", dar eu sunt membru nou si sa innebunesc daca stiu unde gasesc "tips & tricks". acum ma chinui sa gasesc si metoda de aplicare a colantului, caut si pe la logan ca pe unii ii dor degetele sa imi explice si mie cum se face. parca i-ar costa ceva....
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=8 uite tips &tricks
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:46 |