SARBATORI FERICITE, urari de Craciun
![]() ![]() ![]() |
SARBATORI FERICITE, urari de Craciun
gogo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Noah, multumim la fel, da' mai sunt 5 zile pana la momentul X(mas) ... mai asteptam oleaca
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
gogo ce te grabisi ca fata mare...... sau pleci in conced si vrei sa scapi de grija ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar sunt unii care nu mai intra pe forum pana atunci. Asa ca profit si eu de ocazie si va urez SARBATORI FERICITE, un An Nou plin de bucurii si sanatate!!! Si daca portofelele (conturile din banci) vor fi mai grase si mai frumoase, nu cred ca va veti supara prea mult.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Pai lasa ca nu e devreme , doar cu toti stim ce repede trec sarbatorile , asa ca le lungim un pic , incepand mai devreme sa ne bucuram de ele .
![]() Asa ca in asentiment cu initiatorul topicului : Sarbatori fericite tuturor forumistilor si celor dragi voua ![]() ![]() Craciun fericit si un an nou mai frumos ... ... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ALOHA!
Ce e cu atmosfera asta vacantiera...guvernul se coace, Orprisan a depus CV-ul la firma lu' fra'-su si voua va ard(e de) ghirlande...de luni. Bravos natiune! Hai guvernari fericite si sarbatoriti...bine! This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 15:23 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Sărbăutori Fericite !
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Sarbatori Fericite tuturor !!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Sa ne fie si mai bine! Merry X-mas and New Roakin' Year!!
Vrrrrrruuummmm.... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Ce-mi "plac" mie topicurile astea cu rol de "inmultire" a numarului de posturi
![]() So ... hai cu "Sarbatori fericite" si alea alea ... treburi chestii dinastea ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
SARBATORI FERICITE!fie ca de la 1 ianuarie eco premium sa fie 5.000 litrul!@!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
neica...tocmai asta e spilul...posteaza si tu cu inima...altfel felicitari primim zilnic pe mail!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@ Obscuru - pai vrem sa-l ajungem pe Marty!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
va doresc impliniri si sa va bucurati de masinile voastre fara probleme
![]() ![]() This post has been edited by MMihai: 20 Dec 2004, 21:14 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sărbăutori Fericite !
![]() Urmeaza topicul cu "Ce v-a adus Mosul ?" !!! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sarbatori fericite!!!... http://www.eurasia.ro/adrian1.html
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
Uite asa sa ne fie tot anu viitor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
LA MULTI ANI TUTUROR CU OCAZIA CRACIUNUILUI SI A ANULUI NOU !
BAI SI LASATI-O NAIBII DE BAUTURA !!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
In primul rand dati-mi voie sa va zic cum ca "Baaa, haioasa cafenea aveti voi aici, sa va traiasca, sa-nfloreasca, bravo!".
Daca la alcoolemie aveti ceva impotriva (si mi se pare normal), la simtul "omorului" stati realmente bine. Aveti echipa, aveti valoare, lucrati cu 4 zecimale. In ce priveste sarbatorile de sezon, puneti acolo sub brad si de la mine niste urari de mult bine, sa va traiasca ce-aveti voi drag pe acasa si sa va bucurati in liniste de toate cate-s ale voastre, sa aveti parte de multa sanatate si noroc si rog forurile superioare (alea de sus de tot) sa dea la cat mai multi de-al de voi ca pin' la urma rostul veseliei se gaseste in "ailalti". Prin urmare, sa fiti bucurosi si sa ne-auzim cu bine (daca nu-mi administrati tratamentul cu kick si ban de gura larga ce sunt) in noul an care sa fie mai dihai decat astia de pina acum. La Multi Ani! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Aho aho copii si frati, stati si nu mai demarati ! Debraiati si ascultati !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Va doresc tuturor Craciun fericit , implinirea tuturor dorintelor , sanatate si fericire alaturi de cei dragi si cat mai multi km. fara incidente.
LA MULTI ANI ! This post has been edited by Funny: 22 Dec 2004, 14:15 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
Si ne vedem la anu'! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
sarbatori fericite, consum redus si cozi mici la asigurari
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
hehe.. la noi in firma aia din strainatate se dau mari ca au un roman pe-acolo si ne pot traduce mailurile... asa ca le-am trimis niste urari de sarbatori:
QUOTE Fie ca noua perioada bisolstitiala sa fie lipsita de vicisitudini. Sita anilor sa va cearna implinire sufleteasca, prinos de recunostinta si acuitate vizuala. Daca anul care a trecut ne-a ancorat prea adanc in sinergia faptelor, fie sa spalam putina, sa ne destelenim gandurile si sa purcedem la faptuiri conducatoare spre beatitudine mil, maddan - va hazardati sa dati o traducere in franceza? ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
si Drum cu prioritate! |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt curios sa vad de anul nou la ora 12 ce useri o sa fie logati.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Multumesc colectivului Daciaclub pentru urari (primite pe e-mail) si va urez si eu SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !!! atit celor care mi-au trimis mesajul cat si tuturor de pe acest forum.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:01 |