semnalizatoarele, se misca??E normal
![]() ![]() ![]() |
semnalizatoarele, se misca??E normal
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
vezi ca semnalizarea se prinde in 2 suruburi de far incearca sa le strangi eu cred ca le ai slabe ,pentru asta necesita sa dai faru jos ca sa poti sa le strangi
![]() This post has been edited by Nec: 5 May 2008, 23:15 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Nu e normal sa se miste??
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Depinde cat de tare se misca ,daca fac o cursa de 2-3 cm,de exemplu,nu e normal.Poate se misca putin ,ca nu sant sudate;la mine nu se prea misca.Zdrangane in mers,se aude in interior?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Daca pui mana pe ele nu trebuie sa aiba joc (ca si cum ar fi ceva slabit), insa e normal sa se miste un pic din elasticitatea urechilor de prindere (care sunt din plastic).
Incearca sa mai strangi surubelele alea de care vorbea colegu' si vezi ca exista si un fel de ghidaj acolo. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Nu zdrancane nu se aud din intarior dar cand am spalat o am observat ca se misca atunci cand pun mana pe ele,nu se misca rau incat sa zdrancane .YR ZBG la tine se misca un pic?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se misca din cauza elasticitatii plasticului din care sunt facute urechile de prindere. E normal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Exact cum spune colegul de mai sus si cum am spus si eu...se misca din elasticitatea urechilor.
Deci daca trag eu de ele le pot misca si 2mm dar nu mai mult ca mi-e frica sa nu rup urechile. Practic daca te uiti atent ele nu semnalizatorul nu se deplaseaza ci mai degraba se roteste fata de urechile alea de prindere. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Si apropo de ce zicea cineva mai sus cu datul jos al farurilor pt a strange semnalizatoarele, va zic ca nu e adevarat. Se pot strange si fara sa umbli la far!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Multumesc de raspunsuri se poate inchide.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Degresare interioara + degresare exterioara + silicon transparent in lufturile intre far si semnalizator si in luftul dintre semnal si aripa si in luftul intre far + semnalizator si spoiler fata + pleoape ( dupa gust ) fixate bine , subtile , rezolva toate problemele !
Acum se poate inchide ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Asa am facut si eu, putin silicon transparent intre far si semnalizatoare, dupa o curatare prealabila si gata, nu o sa se mai miste.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 09:10 |