B-50-YUU
![]() ![]() ![]() ![]() |
B-50-YUU
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si ce s-a rezolvat?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
femeia la volan
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am asistat si eu la o scena asemanatoare. O proasta blocase o straduta (asteptau zeci de masini in spatele ei) ca vroia sa parcheze pe trotuar, si un alt dobitoc parcase exact la intrarea pe trotuar. Si ea refuza sa mai dea 3 m in fata sa elibereze straduta, pana nu vine tipul din masina sa-i faca loc.
Eu inteleg, si eu ii urasc pe prostii astia care parcheaza la intrarea pe trotuar (vorbesc de locurile unde se parcheaza pe trotuar si paralel cu el, deci nu ai decat iesirea aia) dar ce vina aveau zecile de soferi din spate ? Putea sa-l astepte, foarte frumos, la 3 m mai in fata, unde avea si loc de parcare de altfel. Inafara de injuraturi si un scuipat pe geam, tipa nu s-a ales cu altceva. Dar asta era acum vreo 2 ani. Acum pistoalele sunt la putere am auzit ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu cred ca la volan fetele astea se transforma.. isi pierd orice urma de bun simt.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
numa azi m-am certat cu vreo 3 zuze in trafic. majoritatea femeilor nu au ce cauta la volan.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 8 May 2008, 16:31) isi pierd orice urma de bun simt. ...sau de inteligenta. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
hai hai sa nu o dam in misoginism acum..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hai sa ii spunem bun simt totusi...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sadi @ 8 May 2008, 16:38) hai hai sa nu o dam in misoginism acum.. ![]() De cand realitatea e o forma de misoginism? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu stiu cat la suta este prostie, insa un mare procent il reprezinta nesimtirea.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pacat ca nu am filmat un superb exemplar de conducatoare auto (ce se tine de volan sa nu cada presupun) care a blocat la mine o straduta laterala. Plouase cateva zile la rand si in pe "acostament" era un noroi foarte adanc. Domnisoara (cu un Matiz) voia sa intoarca folosind manevra clasica (din 3 miscari). A intrat cu rotile fata in noroi (desi se vedea de la o posta ca nu va putea iesi) si cand a vrut sa dea inapoi...nu a mai dat
![]() This post has been edited by bmwh548: 8 May 2008, 19:27 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Bluza aia de trening o da de gol... sigur e vreo patroana de chiosc la ea in sat.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu era mai eficient sa dea ala cu duba inapoi in prima faza?
Decat sa ma iau la omor cu ei de obicei ma dau laoparte chiar daca celalalt e pe interzis sa treaca prostu sa fie si sanatos decat sa-mi fac nervi si sa pierd timpu aiurea... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Asa intrase si o proasta acum vreo 2 spt pe interzis si eu veneam pe sens unic.... si opreste sa imi spuna ea mie ca nu sunt pe drumul bun
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Femeia la volan . No comment.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
de cat timp astept sa ma intalnesc si eu cu una sa-mi faca figura asta
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sadi |
![]()
|
de ce? ce vrei sa-i faci?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:41 |