DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> intrebare pt imbunatatire

slider2
post 9 May 2008, 10:13
Post #1

doar membru si atat

Group: Members

unchiul meu are o solnita rapsodie din 2003, si vrea sa ii fac usoare imbunatatiri. cat de curand o sa ii imbrac montantul a si b in autocolant, se gandeste la niste geamuri fumurii, sa-i puna proiectoare si niste jante. acum va intreb in legatura cu jantele. m-a pus pe mn sa ma interesez de niste jante. el momentan are cauciuri aproape noi si am zis ca daca e sa punem jante mai mari atunci sa fie mari si ma gandisem la niste jante de 15 cu cauciuri 185/55. postand asta pe un topic si vazand cate implica si discutand cu unchiul meu cam cat ar costa (~20 mil) am renuntat la ideea asta. si ne-am hotarat sa punem jante de 13, dar jante de dacia, mai exact de dsn. citind prin topicurile de la dsn am gasit cativa care au vandut la un pret de ~6 mil jantele cu tot cu cauciuri destul de bune deci jantele ar fi cam 4 mil, ceea ce nu e rau de loc. eu am mai vazut pe slz jante de dsn dar la momentul respectiv nu ma interesa subiectul. intrebarea mea este se potrivesc bn?? nu trepideaza la viteze mari?? am nevoie de inele de ghidare??

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristio_79
post 9 May 2008, 14:14
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: CONSTANTA

Din moment ce se potrivesc pe Supernova,se vor potrivi si pe Solenza.Cand le cumperi,mergi cu ele sa le echilibrezi,preferabil cu vanzatorul.Daca au probleme nu le mai cumperi.Masori alezajul acela din interiorul jantei,apoi butucul pe care se centreaza si care trebuie sa aiba diametrul de 57mm.Daca diametrul interior al alezajului din janta este mai mare,atunci ai nevoie de inele de centrare.Nu am vazut niciodata jante de aliaj de SRN demontate de pe masina,deci nu stiu sa-ti spun daca au inele de centrare sau nu din fabrica.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 16:19
Forum Renault