Cutie 5 trepte, schema cutie 5 trepte
![]() ![]() ![]() |
Cutie 5 trepte, schema cutie 5 trepte
msanyix |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
da-mi id de mess si iti dau manual de reparatii pentru cutii viteze.daca am voie sa postez aici sa zica moderatorii
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
in cutie nu-si baga nasu oricine, no offence
ai pm ![]() This post has been edited by alinushy: 9 May 2008, 12:37 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
msanyix |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
Am vb cu un mecanic care din cate am inteles nici nu prea se pricepe la cutii mai ales la 5 trepte nu si mi a zis ca sub 150 lei nici nu-l desface asa ca mai intai incerc eu si daca nu reusesc il duc la mecanic ca de stricat nu cred ca il stric mai rau. Apropo prin zona Muresului nimeni nu se mai pricepe sau nu vrea sa se priceapa la Dacii.
|
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
Daca ti-a zis ca nu se pricepe...clara treaba.o sa regretii mai apoi.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu trebuie sa fac cutia ( nu mai intra bine intr-a treia, uruie intra- patra si fluiera intr-a cincea) si mecaniculo meu mi-a zis ca manopera pentru cutie e 250 de lei. Piesele vor fi si mai mult. Dar prefer sa o repar pe asta decat sa iau alta sh care poate cade peste o un an.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
msanyix |
![]()
|
Sunt mai multe tipuri de cutie la 5 trepte sau toate sunt la fel ?
|
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
pai cu 250 de lei , iei o cutie de la fier vechi......
![]() si daca ai noroc rezolvi problema ![]() |
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce sa fac cu o cutie de fier vechi ? E mai proasta ca a mea.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
msanyix |
![]()
|
Eu asa stiu ca la dezmembrari si la fier vechi (unde se pricep) cer pe o cutie de 5 trepte 500 lei asa ca mai bine o repari. Sa nu-l confundam cu cutia de 4 trepte care costa 50lei. Apropo am facut rost de schema cutiei in 5 trepte dar nu am avut inca curajul sa-l desfac.
|
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:12 |