inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizata
gaby 29 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova
gti
1999
- bv 23 ani
|
|||
5inci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 07 ![]() |
pai inchidere centralizata e vreo 5 sute de mii...dar nu mai bine iti iei cu tot cu alarma si ai si telecomanda la pretul de 110 Type-R eu am pe nova mea si merge super bine nam treaba.
|
--------------------
dacia
dacia
1988
- ag-05-ccc
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
de cat timp ai type r ?ca a mea a cedat dupa 3luni
si fiindca am montat-o eu nu am nici garantie oricum de montat era 2 milioane iar pe alarma si inchidere am dat 900 mii nu e de incredere This post has been edited by MIHAI8888: 11 May 2008, 14:20 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
5inci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 November 07 ![]() |
pai eu o am de 1 luna si un pic dar merge sper sa nu imi faca probleme
|
--------------------
dacia
dacia
1988
- ag-05-ccc
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am alarma și închidere Type R / Thor, că nu mai știu exact ce scria pe ele, montate de mine acum aproape 2 ani, și încă merg foarte bine.
Nu prea merită să dai atâția bani pe montaj, dacă te pricepi cât de cât. Singura problemă e poziționarea actuatoarelor, care trebuie ferite de apa ce intră în ușile spate. This post has been edited by MAERSK: 11 May 2008, 16:32 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
chiar alea din spate mi-au facut probleme
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai acum ai aflat de ce...
Le-ai pus exact în dreptul tijei verticale ce desparte geamurile portierelor spate, și pe acolo intră apă într-o veselie... Fie le muți mai în față, fie le întorci, să stea cu motorașul în sus. |
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Inchiderea mea e Tyepe R si alarma Thunder GT nu mai stiu cat.
O am de 1 an jumatate si am schimbat doar un singur motoras pe spate tot asa din cauza apei, cum a zis si Catalin.Daca nu stiam atunci ![]() ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Yo am inchidere centralizata de un an si nu am avut deloc probleme!
Am dat 35 lei din carrefour (Venom parca se chema) ,acum am vazut la 40-45 lei ,iar in pachet era inclus si cablajul si schema de montat!Iti terbuie vreo 2 ore pana o motezi.Eu m-am chinuit vreo jumatate de ora sa ung si sa fac sa mearga mai usor sistemele de blocare ale usilor din spate.Tijele cu care deschideam si inchideam portiierele le-am scos si am pastrat doar cea de la usa soferului. Inchiderea mea este conectata la alarma masinii pe care deja o aveam de la fostul cumparator.Merge si iarna fara probleme iar raza de actiune a telecomenzii este de peste 100 m indiferent ca esti in casa sau in afara ei! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
mihail_73 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 June 07 ![]() |
salut! am intrebat eu undeva in militari si zicea 250 RON montare IC pe 4 usi +Alarma. eu mi-am montat-o singur pe 2 usi fata IC + alarma Thor. merge foarte bine. stie cineva daca contactele de la usa, alea de aprind becurile din plafon ajung undeva in tabloul electric de bord? am nova gt carburatie.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT 1600
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu ajung în bord. Eu am tras fir la ele scoțând panourile de plastic de la prag.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:56 |