probleme bloc lumini, Probleme?
![]() ![]() ![]() |
probleme bloc lumini, Probleme?
vyalli |
![]()
|
||
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Poate ca mufa nu era bagata bine, si facea contact imperfect si de aceea sau incalzit firele...Ca idee strange si tu papucii de la mufa a.i. mufa sa intre mai fortat.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
posibil si lamele din blocul de lumini sa nu mai fie ca la inceput ...si contactul lor sa fie prost(slab)...cu un pic de rabdare se poate desface blocul de lumini !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Ca intrebare, ce putere au becurile? Ca vad ca ai si pozitii de culori interzise de politie...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Salutare.Am desfacut blocul de lumini si mufa arata cam nasol. Stiu ca mi s-a mai intamplat sa mi se stinga farurile din senin si acum un an dar nu era asa.
Cristi, becurile din faruri sunt normale de 55 parca nu am umblat la ele si becurile de poziti sunt la fel ca cele de pozitie nu sunt de putere mai mare. In poza a doua e blocul de lumini. E posibil sa ajunga mufa asa daca nu a fost bine stransa acolo?? Multumesc anticipat This post has been edited by vyalli: 18 May 2008, 23:45 Attached thumbnail(s) 17052008247.jpg ( Size: 290.53k ) Number of downloads: 264 17052008246.jpg ( Size: 340.09k ) Number of downloads: 305 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Leo_neb1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 06 ![]() |
Exact ca in foto am gasit si eu mufa astazi! Dar beleaua s-a intamplat pe drum , se oprea faza scurta in mers. Am parcurs vreo 50 km tinand de maneta usor in sus pentru a sta aprinsa faza scurta dar nu prea mult pt. ca actiona semnalul dreapta (am amortit ), culmea de la intrare in bucuresti (obor-militari ) a functionat perfect! Initial am crezut ca urmeaza inlocuirea blocului dar deocamdata voi mai vedea cum se comporta! cred ca contactul imperfect a cauzat problema, cand am luat masina mufa era cazuta(scoasa ) nu se aprindea nimik, nu m-am ingrijit sa mai verific....asta e ,voi inlocui mufa
|
--------------------
Dacia
1310 break / 1990
Supernova Clima / 2001
- b-27-wza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:19 |