Spalatorie ptr masini de lux
![]() ![]() ![]() ![]() |
Spalatorie ptr masini de lux
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa apreciem c-o spala in SOARE puternic, adica taman pe dos fata de ce recomanda producatorii de cosmeticale auto !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu inclin sa ced ca stie ce face totusi...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sincer va spun, chiar sa am Enzo, Zonda, etc..., 6000 de lire sau cat costa e enorm, mai bine-i donez decat sa-i dau pe ceva ce nu va tine mai mult de o saptamana (sau nici atat)...
Inteleg sa ai bani sa te "rasfeti" cu o masina de lux sau o casa imensa, dar sa arunci cu miile pe la frizeri (pardon, hairstylists), spalatorii (pardon, spalatorii "de lux", parca nu tot acelasi jeg il indeparteaza) sau orice altceva e cam cretin. Acum si mie probabil mi-ar fi mila sa ma duc cu un Ferrari la o spalatorie de cartier, dar nici 7500 euro nu as da pentru asa ceva. Snobismul asta... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
DOAR ceara e 6000 pounds
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@semit: baga-le linkul cu MAFRA, dai lovitura cu astia
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ah da, ai dreptate semite. Eh, atunci si mai mult, deci probabil totul sare de 10.000 euro. Sa fim seriosi. Mai bine cumpar un Megane Prima si-l donez la o familie saraca, sau cate nu se pot face cu acesti bani sa ajuti un om la nevoie, in loc sa-i dau la un valerica de spala masina
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
Nu e bine nici sa-l donezi unei familii sarace ca dupa aia intra pe forum si zic ca le-ai dat masina de rahat
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
Nici nu stii cat adevar e in gluma aia, ca stiu pe pielea mea ce inseamna sa ajuti un om la nevoie si apoi tot el sa te vorbeasca pe la spate sau sa incerce sa-ti dea in cap (metaforic vorbind)...
Ideea era, 10.000 e enorm pentru asa ceva, si chiar daca ai toti banii de pe lume nu se justifica sa-i arunci pe ce e, defapt, adaos comercial, pentru ca ala nu e decat un spalator cu experienta care lucreaza atent. Eu cand imi voi lua Ferrari (da, am spus cand, nu daca ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Alex, 6 luni, nu o saptamana.
15 May 2008, 16:25: http://en.wikipedia.org/wiki/Carnauba_wax This post has been edited by R19/16v: 15 May 2008, 15:25 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
A l e x |
![]()
|
Wow, 6 luni. Atunci e altceva. Maine ma duc
![]() Tot e mult. E doar o masina ce naiba. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
io daca as avea un ferarri m-as duce si l-as spala la rau!:P
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Zgarcitule ...
![]() Oricum, o infrumusetare, a tipului ala, dureaza ceva vreme ... |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Eu zic ca merita sa dai 6000 de lire sa tina luciul ala 6 luni. Mai ales ca vorbea despre masini de peste 500000 de euro. Ganditi-va ca multi tin masinile alea undeva intr-un garaj special langa alte cateva frumuseti de genul asta.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu zic ca nu. Desigur, sa ma vad intai cu asemenea masini si vedem dupa daca imi schimb sau nu parerea.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
vinerea trecuta la intalnire am aflat ca exista posesori de megane care nu permit stergerea masinii la spalatorie de frica zgarieturilor, preferand sa plece cu ea uda
![]() deci daca la in megane ne panicam in felul acesta, cand ai lamborghini sau mai stiu eu ce alta supermasina e clar ca e absolut necesar sa o speli de cateva mii de euro ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 05:57 |