am nevoie de o informatie
![]() ![]() ![]() |
am nevoie de o informatie
DUZZ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|||
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cauta la bursa, sunt mai multi care au la preturi rezonabile
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O poza cu <tavita> vreau si eu. Nu am mai vazut, asa ca sunt curios cum arata ...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 21 May 2008, 21:34 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Si eu as vrea sa vad o poza .
Scuze , nu ,am realizat unde ma aflu. This post has been edited by logan1.5dci: 21 May 2008, 21:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
In caz ca vorbesti de spatiul de depozitare de la baza consolei, intreaba la un dealer ca trebuie sa aiba. Eu am dat pe el 65 lei (din cate imi amintesc). Acum nu stiu cat mai e.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Sincer, nu vad nicio tavita.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O gresit omul denumirea, ajunge sa spui odata, ai inteles foarte bine si tu la ce se referea.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Serios, chiar nu stiu la ce se refera acel <spatiu de depozitare> ... O poza mai clara ar fi binevenita.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
1.jpg ( Size: 21.33k )
Number of downloads: 295
Pentru AR-18-MOS care face pe....nestiutorul... Pentru initiator QUOTE Spatiu depozitare consola centrala (noua colectie, negru) = 60 01 550 382 This post has been edited by zanga: 26 May 2008, 19:18 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spatiu depozitare consola centrala...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Acuma mi-am dat seama care e aia. Nu am mai vazut pana acum. Eu acolo am prelungitor cu mai multe "stechere" pentru bricheta.
Mah, al nabii sa fiu daca am mai vazut tavita din aia. Din cate Logan-uri am fost, niciuna nu avea asa ceva, si nu mi-am putut face o idee despre cum arata. In psotul lui green_wall_13 mi-a sarit in ochi, luminita aia, si nimic mai mult. Daca chiar credeti ca fac poe prostu' ... e dreptul fiecaruia de a crede ce vrea. Apropo, daca voiam mai multe post-uri, faceam in cateva minute la Clipuri Video ... This post has been edited by AR-18-MOS: 26 May 2008, 20:40 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
poate sunt naiv si nestiutor, dar de ce ar alerga unii dupa post-uri multe?
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
e mai fain asa si se simte si mesteru mai bine seara cand incheie ziua isi zice ..... "Ah ce mam distrat astazi... iam ars pe astia cu cateva posturi de o sa ma tina minte
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu o mai da intoarsa acuma, desi nu prea cred ca n-ai vazut, daca totusi nu ai vazut pana acum, in poza lui green_wall_13 iti cam sarea in ochi spatiul de depozitare. Dar cum esti toata ziua pe forum si postezi intr-una banuiesc ca ai mai si citit pe aici ca s-a vorbit destul de mult despre ea, deci ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Codul se regaseste la topicul de coduri.
Pretul este in jur de 50 ron in targ. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am vazut la loganul unui coleg (preferance) spatiul de depozitare care nu are "tavita".
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia era prima versiune de ornament acoperire conducte aer spate
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
acu mi-a picat si mie fisa, ca ma intrebam de ce alte preferance-uri nu au. el are diesel deci cu conducte.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
Spatiu de depozitare fain are sandero care este cu mult mai spatios decat ce are acum loganul . A se vedea topicul de coduri piese sandero si acolo este prezentata super .
|
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |