Montare parpriz
![]() ![]() ![]() |
Montare parpriz
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Ai rezolvat, ca si eu vreau sa schimb chederele
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Cu chedarul pus pe geam se monteaza si dupa aceea sfoara in mod egal si se pune de jos in sus trebuie cel putin 2 persoane la montare . Unul trage sforile altu preseaza .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
unge rama de la parbriz cu vaselina si incearca sa il montezi cand e cald afara ca sa fie chederul mai moale
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
am incercat, pana la urma l-am crapat, ca a avut o urma de pietricica, o sa iau altu la SH si sa vad dupaia ce se intampla.....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
pune un cheder vechi in stare buna!!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
soulraven |
![]()
|
am pus si cu vaselina si cu mama masi, dar am patit-o ce sa mai zic.....acuma sa i pun pe baiatii de la dezmembrari sa mi-l monteze, cand mai am drum pe la ei, abia dupa vopsire si ITP.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
nu cred ca treci de ITP cu parbrizul crapat...chederul vechi nu il mai ai?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
soulraven |
![]()
|
chederu vechi i varza, a fost taiat, nu stiu exact de ce.....la ITP ma pot misca mai usor, familly, dar oricum, vreau sa i pun GPL si asta insemna sa o intind la pitesti la RAR, si acolo i problema....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
Off:ai grija ce instalatie GPL pui pe masina,ca daca pui un circ din asta ieftin o sa iti para rau.pune o instalatie buna (BRC sau Zavoli sau LU GAS) si nu o sa ai probleme.
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
soulraven |
![]()
|
catre BRC ma orientasem si eu, dar mai am pana acolo, acuma sa i fac interiorul, instalatia si vopsirea. apoi asigurare, ITP si la final gpl-ul:)
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Tocmai azi am pus parbrizul, m-a ajutat tata si vreau sa spun ca amandoi suntem afoni, dar cu toate astea am reusit, inclusiv cu cheder nou. soulraven, daca vrei sa-l pui tot tu, ai grija sa fie parbrizul lacrima, si trebuie sa bati bine cu podul palmelor chederul sa intre bine. Mari ponturi nu prea sunt... E de lucru, ce sa zic... Bafta!
|
--------------------
-
-
-
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
se merita sa ii mai pui instalatie gpl. Am vrut sa imi montez si eu dar cand am facut calculele nu prea ieseau in favoarea mea si drept urmare m-am lasat pagubas. Sa nu patesti ca un prieten de-al meu care avea un cazan de lada si toata lumea il ruga sa i-o vanda si cand l-a intreb pe unu dc vrea sa o cumpere i-a spus ca el nu vrea decat gpl-ul ca e mult mai scump decat masina
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
soulraven |
![]()
|
se merita pentru ca scoti investitia numai din pretul care si asa i destul de convenabil al gazului. cat i o insalatie cam pe la 7 milioane, daca ti masina de oras si de plimbari cine stie unde, iesi in super avantaj.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:04 |