Cat ghinion poti sa ai..., incredibil
![]() ![]() ![]() |
Cat ghinion poti sa ai..., incredibil
fabius |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, cu siguranță tramvaiul e vinovat, n-a virat să ocolească pimp mobilul...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sunt unii cu tramvaiul sub orice critica, si in constanta....deci....posibil sa fie vina tramvaiului
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da da...
![]() Deci nu sunt vinovați ăia de încalecă șinele, vinovat e tramvaiul că îi vânează pe trotuar... Din cât cunosc eu CT, cu mici excepții pe porțiuni neînsemnate, tramvaiul circulă pe bulevarde care au ÎNCĂ 2 benzi pe sens. Că o bandă e ocupată de mașini parcate, asta nu contează, există 2 benzi separate pentru autovehicule. Ia Codul Rutier și vezi ce zice legat de șina de tramvai pe un bulevard cu minim 2 benzi pe sens... Ai voie să folosești linia de tramvai? This post has been edited by MAERSK: 24 May 2008, 13:32 |
--------------------
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce fac cei cu tramvaiul de sunt sub orice critica?
![]() Sa stiu sa ma feresc de ei... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
fabius |
![]()
|
Din ce am inteles eu la tramvai nu functionau franele, sau nu a franat...
nu am vb foarte mult cu el, si nu am inteles foarte bine, probabil ca vroia sa traverseze sina, doar nu era nebuna sa mearga pe sina in fata tramvaiului ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@StefanT
Pai, pleaca cu scarț de la semafor, da flashuri sa te depaseasca, semnalizeaza stanga si fac dreapta & altele. Take care! Off: @MAERSK Stimabile, baga "3 luni scapati de mine..." ![]() Voiaj bun! & Succese! This post has been edited by koldun: 24 May 2008, 13:36 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Off-Topic
MAERSK, da' unde pleci? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oriunde, numai sa scape de amenintarea vatmanilor sub orice critica...
![]() This post has been edited by radian: 24 May 2008, 14:27 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mangaie falusu vorbitor poate iti indeplinbeste o dorimta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
oare avea rca valabil tramvaiul? dar rovigneta?
ce alte ghinioane fantastice a mai avut prietenul? in afara de ala ca s-a insurat cu asa nevasta? io zic ca sigur nevasta-i aduce ghinioanele astea fantastice si ar cam trebui sa divorteze sa se intoarca norocul la el. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
fabius |
![]()
|
ghinioane are de cand il stiu
![]() a avut accident destul de grav de masina, a stat cateva luni in spital, i-au bagat fiare prin picior, el fiind pasager atunci cand a avut accidentul iar soferul nu a avut nici macar o zgarietura. A mai avut un accident la locul de munca unde si-a rupt bazinul, si iar a stat cateva luni in spital. Inainte de x5 a mai avut un mitsubishi, nu mai retin ce model, un jeep care i s-a stricat la putin timp dupa ce a iesit din garantie. Deci a avut destule ghinioane saracul ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Mda...cam naspa! Dar treaba asta cu ghinionul e cam cu doua fete!
Mie mi se pare un mare norocos: a avut nororc de bani sa-si ia mitsubishi si bmw x5 si passat... This post has been edited by 1.6: 24 May 2008, 16:13 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu cred ca x5-ul nu avea nici o vina... nevasta era de vina:)) ce ghinion are masina? a plecat singura pe strada?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
fabius |
![]()
|
Pai a avut noroc de bani datorita accidentelor dese, aproape de fiecare data a dat in judecata compania de asigurari sau mai stiu eu ce...
si a luat bani frumosi. De la accidentul de masina a luat in jur de 100.000 euro Si chiar daca a avut noroc de bani s-a intors ghinionul. Dupa ce i-a iesit masina din garantie s-a stricat. Iar X5-ul abia cumparat a fost facut varza de un tramvai, si inca trebuie sa plateasca rata la el. Si oricum eu zic ca sanatatea e pe primul plan, nu banii. 24 May 2008, 17:51: Poate ca ar trebui sa isi ia tanc ![]() Mai demult avea un rover vechi, care mai era si verde. Cu roverul ala nu a avut nici o problema, desi era foarte vechi. Eu ii spuneam tanc. Si pt ca pe tip il cheama vasile, si faceam mereu misto si ii spuneam vasile are tanc cu senile ![]() Poate ca trebuia sa pastreze tancul, masina aia avea noroc ![]() This post has been edited by fabius: 24 May 2008, 16:51 |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(fabius @ 24 May 2008, 17:48) Pai a avut noroc de bani datorita accidentelor dese, aproape de fiecare data a dat in judecata compania de asigurari sau mai stiu eu ce... si a luat bani frumosi. De la accidentul de masina a luat in jur de 100.000 euro ... Deci e un lant: ia masina>ghinion(sau nevasta)>accident>asigurare&€€€€>masina>ghinion...... Cred ca trebuie sa se obisnuiasca cu stilul asta de viata! Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nene Falius, bag seama ca ne indrugi la basme de ingheata apele, dar, zi-le mai departe ca povestesti frumos...
This post has been edited by radian: 24 May 2008, 21:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fabius |
![]()
|
Asa-i ca povestesc frumos ?
![]() Chiar e reala povestea ![]() Daca vreti pot sa mai bag si de la mine. O sa revin cu detalii in curand. Va spun ca s-a sinucis, dar trebuie sa gasesc o versiune interesanta ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
La ce ii trebuia x5? L-a batut Dzeu pentru pacatul lacomiei.
![]() Se poate ca tramvaiul sa fi fost de vina, daca masina e lovita din lateral. @CT dispare tramvaiu in 2 luni, asa ca adio vatmani si alte alea! |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
fabius |
![]()
|
Cum adica dispare tramvaiul ?
unde dispare ? |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
david copperfield
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:41 |