Nelamurire
![]() ![]() ![]() |
Nelamurire
houser |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
|
||
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Antena lunga e pentru statie. Lungimea antenei este in functie de lungimea de unda. (mai simplu spus: de frecventa pe care se emite / receptioneaza.) Antenele lungi se folosesc in special pentru CB (27 Mhz), o frecventa mult mai mica (deci lungime de unda mai mare) decat cea a radiourilor auto (87-108 Mhz).
Din cate stiu, Astra are o antena activa (are un amplificator incorporat) pentru a compensa lungimea mare a cablului, care merge pana la antena amplasata in spatele masinii. Eu zic sa o lasi pe aia originala, arata mai bine si probabil functioneaza mai corect in domeniul de frecvente folosit de radio auto. Cam asta e antena: (se regaseste pe mai multe modele si marci auto ) DSCF1347.jpg ( Size: 255.4k ) Number of downloads: 46 This post has been edited by Amedeus: 25 May 2008, 11:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Mersi pentru informatie. Am mai discutat cu cineva si mi-a spus ca pot pune un senzor ce nu se vede deloc pe masina sau o antena tip BMW, astfel incat sa nu am 2 antene pe masina. E adevarat ca m-am molipsit cu ideea asta cu antena lunga si nu mai imi iese din cap, imi place la nebunie cum vine pe masina. Am mai vazut o Skoda Octavia cu asa ceva si chiar mi-a placut.
![]() |
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:30 |