cursa mai ampla a geamurilor laterale spate
![]() ![]() ![]() |
cursa mai ampla a geamurilor laterale spate
mcv25 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
nu cred ca e posibil. eu pana acum n-am auzit asta. da-i sa searche poate gasesti ceva.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu se poate din cauza formei usilor ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
@mcv25 de curiozitate, cu ce te-ar ajuta?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
mcv25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 May 08 ![]() |
trebuie sa fac itp-ul in curand si pe geamurile din spate am folie neomologata. cand merg acolo cobor geamurile sa nu am probleme.
This post has been edited by mcv25: 25 May 2008, 22:51 |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
yeah right,mai bine le dai jos detot
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dupa masina ma refer
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klax |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' nu e mai simplu sa pui folie omologata ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
e mai simplu sa pui olie omologata da e mai costisitor. e mai ietni sa dai o spaguta si sa treci si dak ai noroc sa nu te opreasca politia....
By the way e vreoi diferenta la felul cum se vede omologata si cea din targ????? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(mcv25 @ 25 May 2008, 23:48) trebuie sa fac itp-ul in curand si pe geamurile din spate am folie neomologata. cand merg acolo cobor geamurile sa nu am probleme. Mai baiete esti criminal ![]() This post has been edited by l@u: 26 May 2008, 06:35 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
E deajuns sa te opreasca o singura data plitia, si deja diferenta de pret intre folia omologata si cea nasoala se pierde in amenzi si spagi. Daca nu iesi deja mai scump.
Senzatia mea e ca initiatorul topicului face parte din acea categorie de oameni care isi cumpara masina noua, dar isi fac reviziile la nea Gica in spatele blocului, si printre primele imbunatatiri aduse masinii se numara folia neomologata, si kitul de racing Type-R pentru Logan (constand din huse rosii cu flacari, shtutza cu becuri de esapament, oglinzi cromate cu plastic, si neonul albastru de 10 cm si alimentat la bricheta, care se pune pe bord exact intre fantele de climatizare si lautarii cu VU-metre vizibile de pe contrasens, care forteaza la maxim boxele stoc pana paraie si ragaie. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
klax |
![]()
|
Eu zic asa: da folia neomologata jos, fa ITP si apoi pui inapoi folie omologata. Macar samurai daca nu llumar. llumar mi-am pus eu (6mi) acu vreo 2 luni. merita investitia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Vreau sa stiu si eu un singur motiv pentru care se zice merita investitia , de ce merita?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
klax |
![]()
|
Merita Investitia:
1: Nu mai bate soarele in masina(temperatura mai mica, aer conditionat la treapta mai joasa, nu se mai decoloreaza husele, capitonajele de la usi. ). 2: Nu iti mai bat farurile din spate in oglinda si sa te orbeasca, nu te mai deranjeaza orice bmw cu flash-uri. 3: In caz de accident lateral nu iti mai cade geamu in cap. ... Oricum cel mai important e comfortul zic eu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
|
|
Kruger |
![]()
|
In plus, ai o senzatie de intimitate in masina. Doar senzatia
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
C@talin |
![]()
|
vezi ca se vinde pe la cafenea folie omologata cu 100 ron
![]() ![]() 26 May 2008, 15:10: vezi ca se vinde pe la bursa folie omologata cu 100 ron ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 26 May 2008, 14:10 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cel mai bine e sa lasi folia acolo unde este si daca aia de la itp se leaga de treaba asta o dai jos pe loc de fata cu ei. mare pierdere nu este. si daca tot vrei sa nu dai prea multi bani pui la loc acelasi tip de folie insa pe riscul tau cu politia. amenda e marisoara si se lasa si cu talon luat .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am geamuri ionizate si tot m-a oprit politia special ptr geamuri (asa mi-a zis cand l-am intrebat de ce m-a oprit).
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
este diferenta intre folia neomologata si cea omologata... am avut si eu d'aia neomologata pe fosta masina... se zgaraie imediat si nu se vede bine prin ea(deformeaza)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:03 |