Putin ajutor va rog, daca e cineva student la Spiru Haret
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor va rog, daca e cineva student la Spiru Haret
cristi_vb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Acu te-ai trezit? Sesiunea s-a terminat.
Succesuri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles eu de pe site-ul lor la ID se termina pe 30 iunie.
This post has been edited by cristi_vb: 28 May 2008, 16:04 |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sesiunea incepe pe 2 luna viitoare
![]() baga cnp ca user si parola numele mamei This post has been edited by C@talin: 28 May 2008, 17:41 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristi_vb |
![]()
|
Pai stiu ca se baga CNP-ul dar eu nu sunt student acolo si nu pot sa intru.
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Asa ca o paranteza, fara prea mare legatura cu topicul: sunt 130 si ceva de universitati in tara asta, mult peste media europeana, care este de o universitate la milionul de locuitori.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Spiru Haret e un C@c@t, o escrocherie de luat banii la naivi...fara nici o referire la cineva de aici, se poate termina si de un semianalfabet(daca da banu' de taxa). La mine la lucru(si in multe alte institutii) nu se considera ca ai studii superioare daca o termini, asa ca niste fufe si-au luat o teapa de zile mari
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, dar colac peste pupaza, afara se va recunoaste ca fiind facultate serioasa... Asta e Romania...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
chiar vroiam sa ma inscriu anul asta la spiru!e asa de rau?va rog niste detalii pe private daca se poate !ii rog pe cei neimplicati direct sa se abtina!va multumesc!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e chiar asa usor de trecut din pacate acuma e cu grile etc,sa zicem si nu se mai pot modifica notele dand doar taxa gata ai si trrecut anu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai o stiu din faptul ca am intrat in mUE si asta se intampla. Tot ce-i acreditat, e facutate. Afara nu stie nici dracu' care-i panarama si care-i serioasa. Unde iti vor accepta diploma de la o facultate de stat, iti vor accepta si una de la Spiru sau alte facultati similare. Si-s altele mult mai panarame decat asta, fara doar si poate...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cristi_vb |
![]()
|
O fi facultatea aia de kk. Pai eu am ramas prost cand am auzit ce examene se dau acolo. Pai ce examene am dat eu la Politehnica.....
Nu ma intereseaza aspectul asta ca eu n-am nicio legatura. Eu vreau doar orarul de examene dupa cum am scris in primul post ca vreau sa dau de cineva. ![]() This post has been edited by cristi_vb: 29 May 2008, 08:12 |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
|
|
argon |
![]()
|
sa-i dai doua si din partea mea ca s-a inscris la facultatea aia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Argon, sunt foarte multe persoane care au nevoie de studii superioare ca sa prinda un post platit extraordinar de bine in sistemul de stat.
Si in firmele particulare sunt gasti, dar nici ei nu pot sa-si bage "prietenarii" daca nu indeplinesc anumite conditii, cum ar fi studii superioare. Este cam singura conditie care se poate verifica concret. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pot sa va dau asigurari ca aia de-afara s-au cam prins ce invatamant universitar facem noi aici si situatia nu va mai dura decat 3-5 ani. Evaluarea calitatii o vor face comisii din afara RO.
In alta ordine de idei, aici sunt mentionate universitatile unde chiar se face scoala. Si chiar si aici sunt probleme; restul - Dumnezeu cu mila. http://www.gandul.info/actualitatea/univer...tml?3927;862649 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:30 |