cauciuc de la cui se gaseste?, inchidere hayon
![]() ![]() ![]() |
cauciuc de la cui se gaseste?, inchidere hayon
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) suport_montat.jpg ( Size: 48.74k ) Number of downloads: 312 |
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Sudeaza balamaua acolo unde ai scoci rosu ca eu asa am rezolvat la sn mea, dar sa fie exact la jumatatea cursei de culisare ca apoi nu se mai inchide haionul
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
QUOTE(Mihaitzu @ 1 Jun 2008, 19:36) De la un timp am un zgomot naspa la portbagaj care vine de la incuietoare unde intra cuiul ala acolo e o bucata de cauciuc care are un plastic in interior si la mine acesta s a crapat si da un zgomot naspa.Unde pot sa gasesc asa ceva doar cauciucul sau tre sa iau cu totul ,macar se gaseste?Atasez si o poza. |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
dorel.ch |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 08 ![]() |
Salut,
Vezi ca balamaua aceea trebuie sa stea perpendicular si la tine este inclinata spre dreapta. Are dreptate uscatu, sudeaz-o ca si eu am facut asa , am pus cheder de solenta si nu mai am probleme cu miscarea si scartaitul haionului. Am schimbat si surubul de la balama, am pus unul cu cap hexagonal sa-l pot strange ca lumea cu o inelara. O sa vezi ca nu mai e nevoie de cui de solenta. |
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Am fost patit si eu la fel cu incuietorea,se misca destul de tare.Am fost la piese auto si mi-au cerut 120 RON pt una noua, dar vanzatorul pt ca imi era prieten mi-a zis sa o sudez si de un an de cand am sudat-o nu mai am probleme.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:35 |