batai in volan in anumite puncte
![]() ![]() ![]() |
batai in volan in anumite puncte
brian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Clima
2002
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
ax volan inferior cu problema (mai exact crucea cardanica de sub pedalier) si/sau rulmenti axiali (aia dinte amortizor si arc) semigripati !
This post has been edited by spiridon: 8 Jun 2008, 19:32 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
La mine trosneste puternic cand intorc de volan stg-dreapta.Mentionez ca trosnetele au aparut dupa ce am schimbat ax volan inferior.Trosnetele se simt in volan ca vibratie.Ce poate fi?
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
nimeni?
![]() |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Daca axul volan era nou (si nu smenuit) cind l-ai pus mergea usor imbinarea telescopica ? ca daca mergea usor de acolo mai trosneste (trebuie batut cu un ciocan in timp ce cu altul tii contra - cel mai bine cu axul scos dar merge si la locul lui ).
Incearca sa identifici exact de unde trosneste ! pui un prieten sa traga de volan iar tu incerci sa pui mina pe crucea cardanica de sub volan, pe imbinarea telescopica, pe crucea cardanica de sub pedalier... This post has been edited by spiridon: 11 Jun 2008, 21:26 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Salut.Vezi ca se poate sa fie rulmentii de pe fata care vin montati la arcuri.Asa am patit si eu dupa ce am schimbat axul volan,cand luam de volan stanga-dreapta aveam un trosnit acolo,dupa ce am schimbat rulmentii nu am mai avut probleme.Bafta!
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 22:59 |