usa din spate sau........., intra apa
![]() ![]() ![]() |
usa din spate sau........., intra apa
CCrristinel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia super nova
dacia super nova
2002
|
|||
IorgoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 30 November 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(CCrristinel @ 5 Jun 2008, 11:44) am si eu o problema imi intra apa in masina cand ploua si nustiu pe unde de fiecare data gasesc cate o balta in spate unde tii picioarele pe partea dreapta ![]() cred ca folia de plastic de sub panou este dezlipita(mai ales in partea de jos a usii);da jos panoul si verifica;spor! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
aceiasi problema am avut-o si eu!cand ploua vasleam in spate,am schimbat cheder.am lipit folia de pe interiorul usii,schimbat furtune usi-stalp!degeaba!problema este imbinarea caroserei mai exact fusta spate cu contra-aripa,pe acolo iti intra apa!eu am luat o cutie de antifon,si am antifonato pe dedesubt si nu imi mai intra apa!mai poate intra daca ai fisuri in oale,sau poate veni din fata de la parbriz,portbagaj!cauta si tu in locurile astea incepand cu spatele!multa bafta!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
QUOTE(raducutu @ 6 Jun 2008, 22:15) aceiasi problema am avut-o si eu!cand ploua vasleam in spate,am schimbat cheder.am lipit folia de pe interiorul usii,schimbat furtune usi-stalp!degeaba!problema este imbinarea caroserei mai exact fusta spate cu contra-aripa,pe acolo iti intra apa!eu am luat o cutie de antifon,si am antifonato pe dedesubt si nu imi mai intra apa!mai poate intra daca ai fisuri in oale,sau poate veni din fata de la parbriz,portbagaj!cauta si tu in locurile astea incepand cu spatele!multa bafta! salut <raducutu> am si eu o intrebare te rog ca sa schimbi furtunu de la usa este greu cum se procedeaza cu firele ce trec prin ele ? dam si mie niste indicati te rog .merci mult |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
nu este chiar asa de greu dar nici usor!scoti fata de usa,dai folia jos,scoti mufa actuator,scoti firele din usa,aoi le treci prin furtunul cel nou,le montezi in ordine inversa!cam 15 min!spor la treaba!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
merci mult
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
rabateaza scaunul din spate si vezi sa nu ai oala fisurata...eu am intilnit un caz !
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
dorel.ch |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 08 ![]() |
Salut,
Am patit si eu asa si am descoperit ca apa vine din portbagaj. Am schimbart chederul cu unul nou de solenta si nici nu mai suna haionul, nici nu mai intra apa. Daca ai eleron vezi ca s-au dus garniturile de etansare . Am izolat cu silicon. |
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 14:33 |