Berlina, si uite asa am ramas fara stopuri...
![]() ![]() ![]() |
Berlina, si uite asa am ramas fara stopuri...
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a rezolvat, am fost cu jucaria in service, in 20 de minute mergeau toate cele aferente, 58.8 lei m-a costat toata treaba. Era tabloul de sigurante topit, defapt doar circuitul problematic, si nu mai facea contact.
Am mers cu sufletul la gura cu masina azi, pana sa intru cu ea in service, speriat de ce se poate intampla daca nu-mi merg stopurile. Dupa un timp mi-am zis, ba pai ce eu ma uit la stopurile celui din fata sau la intreaga masina, si m-am linistit. This post has been edited by giany911: 9 Jun 2008, 20:11 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
10 lei tablou+3lei sigurante ceramice+(40 ron manopera/ora),in cazul tau 20 ron = 33 RON
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
giany911 |
![]()
|
Cred ca depinde si de service .... oops.
30 lei manopera ... 25 tabloul 5.8 sigurantele ![]() Stai ca nu iese socoteala. O fi fost una din ele un pic mai ieftina. This post has been edited by giany911: 10 Jun 2008, 05:56 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:27 |