DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Berlina, si uite asa am ramas fara stopuri...

giany911
post 7 Jun 2008, 20:52
Post #1

Aproape util

Group: Members
From: Bucuresti

Nu stiu ce are caru' meu cu boi, tot ce stiu e ca s-au imbolnavit boii.

Am ramas fara: stopuri, aeroterma si stergatoare. Am schimbat siguranta ( era innegrita ) de pe circuitul respectiv ( sunt toate pe un singur circuit) acum vreo 3 zile, s-a mai intamplat odata sa cedeze toate, am miscat un pic din siguranta noua si a mers. Azi am ramas fara toate iar, dar de data asta nu a mai mers smecheria cu miscatul singurantei. Am scos tabloul acela cu singurante din surubele de acolo de sub bord sa vad poate a iesit vreun papuc, totul pare in regula la prima vedere. Mai mult nu va pot spune pt. ca loc prea mare de manerva nu este in spatiul acela ingust.

O sa ma duc la service, la un electrician cu ea luni, dar ma gandeam ca poate imi puteti spune ceva, ceva la care eu nu m-am gandit pana acum.

PS: Ma gandeam totusi, sa mut papuci de la circuitul 2 ( de sus in jos in tabloul cu sigurante ) in locul celor de la 3 ( plafoniera, bricheta ) - dar care merge fara contact, - sa verific daca problema se afla sau nu undeva pe circuitul 2. Are cum sa dauneze mica asta experienta?

Problema mare este ca nu imi merg stopurile, si deja am avut un accident, cineva lovindu-ma in spate - asta cand imi mergeau stopurile, acum imi e si mai frica.

This post has been edited by giany911: 8 Jun 2008, 09:24

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
giany911
post 9 Jun 2008, 20:08
Post #2

Aproape util

S-a rezolvat, am fost cu jucaria in service, in 20 de minute mergeau toate cele aferente, 58.8 lei m-a costat toata treaba. Era tabloul de sigurante topit, defapt doar circuitul problematic, si nu mai facea contact.

Am mers cu sufletul la gura cu masina azi, pana sa intru cu ea in service, speriat de ce se poate intampla daca nu-mi merg stopurile. Dupa un timp mi-am zis, ba pai ce eu ma uit la stopurile celui din fata sau la intreaga masina, si m-am linistit.

This post has been edited by giany911: 9 Jun 2008, 20:11

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
baranga
post 9 Jun 2008, 20:31
Post #3

...eu merg cu DACIA iar tu pe jos....

From: Slobozia- IALOMITA

10 lei tablou+3lei sigurante ceramice+(40 ron manopera/ora),in cazul tau 20 ron = 33 RON tongue.gif ,DECI......

--------------------
Dacia Break 1999 - 1310CL - IL 03 HLE
mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
+
giany911
post 10 Jun 2008, 05:55
Post #4

Aproape util

Cred ca depinde si de service .... oops.
30 lei manopera ...
25 tabloul
5.8 sigurantele smile.gif

Stai ca nu iese socoteala. O fi fost una din ele un pic mai ieftina.

This post has been edited by giany911: 10 Jun 2008, 05:56

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 20:27
Forum Renault