DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Harait la plecarea dupa loc, dupa ce am fost la mecanic a aparut problema

ideeart
post 9 Jun 2008, 14:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

sad.gif Salut , am si eu o intrebare poate ati patit si voi ceva de genul, am schimbat de curand cauciucurile (4 milioane si jumatate, incluzand montarea, asta daca va intereseaza) ca cele anterioare se tocisera pe interior(probleme directie) si pe cand schimbau astia cauciucurile am observat ca unul dintre burdufuri e putin crapat, si am considerat necesar sa-l schimb.
Am fost la mecanic frumusel, mi-a scos planetara ,mi-a inlocuit burdufil acela de langa roata, si am plecat in oras, pe Blv. Tomis unde drumul este in rampa a trebuit sa opresc la cateva treceri de pietoni, in spate un jeep care mi se parea ca se tine prea aproape, de aceea am considerat ca este necesara sa nu las masina sa se duca in spate si am apasat acceleratia mai tare decat se apasa in mod normal...si ......"SURPRIZA" crrrrr!!!!!!!!!!!, se auzea un carait care pana acum nu s-a mai auzit niciodata, de cand am cumparat-o, un zgomot asemeanator celui provocate de bormasina cu care insurubezi un holsurub si iese din catarea holsurubului, metal pe metal. Nu va zic ce am simtit.. dar deja raul era facut si m-am dus furios inapoi la mecanicul cu pricina, care imi zice ca nu are nimic, misca roata, o ridica pe cric si ma pune sa accelerez, nu se auzea nimic, practic nu am avut cum sa-i demonstrez pentru ca acest zgomot nu se aude mereu cand plec, si nici mereu cand accelerez mai tare.Partea proasta este ca nici nu a vrut sa o desfaca, cica nu are nimic.....As vrea sa va exprimati si voi parerea si sper sa nu patiti ca mine, i-am mai dat si 40 ron pt ca mi-a scos o planetara, am zis ca face treaba buna...MERSI

--------------------
Dacia Supernova Confort 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 9 Jun 2008, 16:34
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

vaselina a bagat cum trebuie inapoi dupa ce a schimbat burduful?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ideeart
post 9 Jun 2008, 20:35
Post #3

Membru incepator

habar nu am ca a trebuit sa plec pt 10 minute, tocmai cand a montat celalalt burduf

10 Jun 2008, 05:45:
Ar fi bine sa fie aceasta pricina, sa nu fi stricat ceva, nu am mai circulat prea mult de atunci ,astept un alt mecanic care sper sa nu imi ia banii degeaba

This post has been edited by ideeart: 10 Jun 2008, 05:45

--------------------
+
crisdelia2004
post 14 Jun 2008, 07:47
Post #4

Membru incepator

la toba te-ai uitat?a mea face la fel...de la toba

--------------------
SN clima dacia 2002
+
spiridon
post 14 Jun 2008, 12:14
Post #5

Membru autentic

From: Iasi

Planetara e dreapta sau stinga ? ca daca e stinga si a scos uleiul din cutie poate s-a mai pierdut din ulei la manevre si... mergi fara ulei in cutie...

--------------------
Dacia Supernova - prima iubire, a inceput in... 2001 - IS-
inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
+
pavel_daniel
post 15 Jun 2008, 19:24
Post #6

Membru autentic

Eu iti recomand sa te duci inapoi la acel mecanic.Asta in cazul in care ai platit lucrarea la valoarea ei adevarata.Garantia este singurul lucru care te fereste de necazuri.

--------------------
trabant 601 1970 - sj-02 jan
+
ideeart
post 16 Jun 2008, 20:19
Post #7

Membru incepator

Am fost la alt mecanic, mai bun din punctul meu de vedere, s-a uitat pe sub ea si a gasit niste suruburi slabite, suruburile de la bascula, si le-a strans a zis ca planetara nu are nimic, (cea pe care a scos-o era cea din dreapta) , a mai zis ca trebuie sa mai stranga si scutul si esapament si...alte chitibusuri

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:07
Forum Renault