carcasa boxe, ...cer sfat
![]() ![]() ![]() |
carcasa boxe, ...cer sfat
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pune burete ca asa am mai vazut, vata de sticla e pt izolatii termice din cate stiu eu, dar si fonice, oricum la o boxa nu cred ca e necesara.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da, boxele se capitoneaza la interior cu un strat de burete sau alt material (in nici un caz vata de sticla).
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ORICE MATERIAL FONOIZOLANT poate fi folosit la capitonajul unor boxe ...
Deci poate fi burete, vata de sticla, vata (din asta normala), folie PEE (he he), etc. Diferenta va fi ca, in functie de gradul de izolare fonica al fiecarui material, basii se vor auzi cu mai mult sau mai putin ecou. De fapt, boxele se izoleaza pe interior pentru evitarea efectului "de butoi". Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ieri mi-am puse niste boxe pe spate si am vazut acolo un subwoofer care in interior avea o umplutura dintr-un material similar vatei de sticla; nu era burete oricum
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa pun vata de sticla, avand in vedere ca o am deja. multumiri
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de tipul incintei. Daca este inchisa de obicei se umple toata incinta cu lana (fara a inghesui mai mult decat trebuie).
Daca incinta este bass-reflex atunci se captusesc numai peretii de obicei cu burete special in forma "valurita" dar merge si orice material fonoabsorbant asa cum spune Liviu. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:30 |