DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hai să mergem la vot cu cânt și voie bună

BlueHack
post 11 Jun 2008, 01:59
Post #1

Membru

Group: Members

Nu știu alții cum sunt, dar când mă gândesc la drumul din București cel spart și plin de gropi, de crăpau șoferii stând la coadă pe dânsul, parcă îmi tresaltă și acum inima de bucurie când mă duc la vot.

Să fac o balanță contabilă. Anticomunist convins, trecut prin golaniada din '90, unde deși nu eram major puneam mare suflet, înscris în PNȚ în '98, că de, trebuia să pun și eu osul la treabă să meargă câruța comună mai bine.

Zis și făcut. Pe Ilici îl înjuram pentru că e comunist și lasă băieții buni să fure. După ceva stagii la PNȚ, am constatat că tipii nu erau în stare nici să fure, necum să conducă o țară. La naiba, Nea Milică săracul s-a făcut de râs în fața unei țări întregi când a vrut să dea cu șutul în minge și a căzut în cur. Aveam parte de moluște conservate în spirt, dinozauri scoși de la muzeul Antipa ca să fie puși la ministere, șopârle vechi găsite prin vreun colț și aruncate la vreun consiliu local și paralitici care au fost deranjați din drumul lor către cimitirul Bellu sau Reîvierea și postați pe fotoliul de parlamentar. Mai că-și confundau microfonul cu paharul cu apă unde țineau proteza dentară.

Toți moșnegii paralitici, reumatici și ajunși la decrepitudine și demență senilă erau promovați în posturi cheie. Unde nu erau destui moșnegi erau promovați incimpetenți gen Ciorbea sau Radu Vasile. Mișto a mai fost. Se credeau toți moșii un fel de Corneliu Coposu. Măcar ăla deși era bătrân, nu era decrepit. Nu era senil. Îi mergea minte brici. Așa am intrat pe mâna unor fosile decrepite gen Diaconescu sau Țepelea.

Cred că dacă puteam să-l trezim pe Ștefan cel Mare din morți și să-l resuscităm, era numai bun. La vreo 500 și ceva de ani era tocmai proaspăt.

Cam asta chestia cu PNȚ-ul. Deteriorarea stării mintale a unora și starea mintală proastă a altora, care nu erau bătrâni dar s-au trezit cu un IQ subunitar. Oricum prin faptul că afirm public că domnul Ciorbea și domnul Radu Vasile sunt oligofreni, îmi asum riscul să fiu dat în judecată pentru calomnie. Deși nu ar fi chiar un risc: ar trebui să demonstreze în instanță că ei de fapt nu sunt oligofreni.

De fapt, nu numai la PNȚ aveau fosile în formol. La FSN până în '92 îi aveau pe Dan Marțian și Bârlădeanu care tot timpul intrau în comă. De era nelămurit nenea Ilici: să cheme o soră să îi schimbe perfuzia lui Bârlădeanu sau firma de pompe funebre? Noroc că mai făcea Hrebe sau Cozmâncă câte o glumă când băgau 220 în ei să mai dea din mâini Bârlădeanu și Marțian măcar la discuțiile importante din plenul Senatului.

Așa că în '96 s-a votat schimbarea și a fost bine. În 2000 au venit Năstase și băieții și au furat tot ce nu reușiseră să fure până în '96.

În 2004 am fost at ât de prost și am votat cu restul de berbeci alianța "Dreptate și Adevăr". Și pe "Să trăiți bine!". Am trăit foarte bine. Îi urez să trăiască și el la fel. Am avut parte de o grămadă de dreptate și o grămadă de adevăr.

Țara a ajuns pe mâinile experte ale lui Tăriceanu și Vosganian și faptul că nu s-a dus economia de râpă nu li se datorează lor ci economiei în sine.

Estimp, băieții deștepți din PSD furau ca lumea în continuare fiind păsuiți de guvernul PNL. Evident, peneliștii deștepți furau și ei, că doar era prima dată cân ajunseseră și ei la cașcaval mai ca lumea. De fapt, ce să zic, pesediștii furau împreună cu peneliștii într-o înfrățire și un consens care îi plăceau până și lui Nea Nelu. Că doar el invita mai demult la consens și spunea că toată lumea trebuie "să stea la masa dialogului". Și trebuie să "eludeze meandrele concretului".

Am eludat meandrele concretului, să-ți fie de haram, Nea Nelule, că datorită ție suntem unde suntem.

În același timp, "băieții deștepți" de la PD furau și ei săracii doar pe plan local.

Acum avem de ales între Oprescu - un activist PSD flămând, complexat și ofticat că n-a reușit de două ori până acum la primărie (cu mașina de furat PSD în spate) și Blaga care vrea să "continuie lucrările domnului Videanu" (cu mașinăria de furat PD în spate).

Frumoasă alegere. Eu recunosc. La primul tur, sătul de PSD și de mânărelile peneliste sau pediste am votat cu PNȚ în ideea că s-or fi dus dracu varanii, dinozaurii și handicapații din partid. Că la tv îl prezentau drept un partid reformat. Ce-mi văd ochii azi? La N24 apare un imbecil, un avorton somnambul, un hemoroid ejectat pe căi obscure care cică este candidatul partidului pentru București. Un exemplar rar care ar fi făcut cinste oricărui azil. Și care cică "sprijină PSD-ul" și pe Oprescu în eforturile pe care le face să ajungă Primar. M-am simțit de parcă am luat o palmă și un șut în fund în același timp. Bine băi Gicule, ce fel de rahat de partid mai e ăsta și ce fel de membru de vază mai ești tu? Dacă iubeam așa mult PSD-ul aveam de mult poza lui Nea Nelu în fereastră și votam așa cum trebuie. Dar să votez un animal ca tine care să mă sfătuiască prietenește să dau votul la PSD, chiar nu pățisem pănă acum. Până și Cozmin Gușă care e o curvă politică și o târâtură, nu a ajuns așa o zdreanț politică ca tine. De când s-a înfrățit PNȚ-ul cu PSD? Ar trebui să mori de rușine Gicule. Dar nu știi ce-i aia.

Dacă v-ar vedea nentu' Coposu, s-ar răsuci în mormânt să vadă ce troglodiți și ce târâturi au ajuns oameni de bază în partidul lui. Iar faptul că "prestezi" la Oprescu, e "no comment". Până și Gigi Becali are mai mult bun simț politic decât tine. Chiar și Vadim. Rușine Gogule!

Faptul că am constatat mizeria politică din acest partid, nu mă face decât să mă ambiționez. Voi "reactiva" statutul meu de membru în PNȚ, voi plăti taxele anuale și mă voi duce la toate întâlnirile și ședințele importante. Voi lua cuvântul peste tot și nu mă voi lăsa până nu voi scăpa de aceste javre și acești oligofreni din frunte partidului. Partidul acesta când a fost înființat avea alte obiective. Când a fost reînființat de Coposu nu avea obiectivul să pupe în fund PSD-ul și pe Nea Nelu'. Nu avea ca țintă să fie loc de relaxare pentru moluște, dinozauri și oligofreni.

Ei bine, dacă mai e pe aici cineva care este membru PNȚ sau a fost simpatizant puternic, îl rog să mă ajute. Dacă nu, nu. Eu oricum am de gând să mă implic puternic, să fac scandal și probabil că voi apărea și la tv să fac scandal. Pur și simplu nu pot să sufăr ca acest partid să ajungă să fie condus de niște râme care să pupe unde trebuie la Iliescu.

Oricum, asta e scena politică. La București ce am avut? Crin Halaicu, Viorel Lis, Traian Băsescu, Murgeanu și Videanu. 5 oameni care n-au făcut nimic pentru București. Singurul mai simpatic a fost Băsescu. Singura chestie pe care a făcut-o a fost desfințarea chioșcurilor. În rest a devenit popular pentru că apărea la tv și explica că el nu poate să facă nimic din cauza consiliului PSD. Totuși consiliul PSD nu l-a împiedicat să dea jumătate din București firmei Dalli, nu l-a împiedicat să retrocedeze case pe sprânceană către mafie

( mama a câștigat un proces împotriva primăriei în 2003, a mers cu executor care a înregistrat hotărârea definitivă și irevocabilă la registratură, a lipit hotărârea pe geamul primăriei și mai mult, l-a pândit și i-a înmânat-o lui Băsescu personal. Audiență la Băsescu care i-a spus: da doamnă ați câștigat, trebuie să se întâlnească comisia, nu avem destui funcționari, sunteți pe lista de așteptare pe poziția 9000 și nu știu cât, etc. În anul 2008 nu suntem puși în posesie, așa că vom apela la CEDO. Între timp, după ce am câștigat procesul a plouat cu telefoane de la așa ziși "investitori" sau am avut semnale de la persoane din primărie prin care ni s-a spus că dacă vindem se rezolvă în câteva zile. Unul dintre "combinatori" a fost chiar Dorin Cocoș care ne oferea cu larghețe 30% din prețul unei case deja câștigate în instanță. Vom apela la CEDO care va obliga statul Român să execute punerea în posesie mai repede. Nu vom da niciun capăt de ață niciunui șmecher, fie el afacerist sau angajat în Primărie. Mai mult, vom cere daune-interese foarte mari pentru cei cinci ani în care sențința nu a fost executată).

Tot Traian Băsescu a semnat pentru cedarea parcului Bordei. Adriean (sună ca și Marean), a avut grijă să continuie munca tov. Băsescu. Tov. Blaga ne asigură că va continua munca și va avea succesele lui tov. Videanu. O lucrare bună, începută cu simț de răspundere în 2000, a fost continuată cu același simț de răspundere în 2004 și ni se cere să facem sacrificii, astfel ca și în 2008 să continuăm această lucrare bună.

Avem și alternative ca lumea. Dacă îl alegem pe domnul doctor, vom schimba echipa de furăcioși ai PD cu echipa de furăcioși ai PSD. Așa ar fi corect, "să mănânce și gura lor", cum spune țiganul.

Fapt e că de 19 ani nu s-a făcut nimic în București. Circulăm cum circulăm. Nesimțirea șoferească deja nu mai e îngrădită de Garcea. Transportul în comun e varză - acolo unde e. În parcuri s-au construit vile. Copacii au fost tăiați. Spații verzi vedem pe la tv, că în altă parte nu avem șanse. Nu mă mai afectează kilogramele de praf care se pun pe mașină în fiecare zi. Mă afectează faptul că respirăm toți kilograme de praf și de gaze de eșapament în fiecare zi. O să fie din ce în ce mai bine. Votați-i!

Îmi cer scuze față de oamenii politici pe care i-am denumit ba dinozauri, ba zdrențe, ba oligofreni, cretini, ticăloși, etc. Conform legilor este o contravenție. Dacă vor reuși să mă dea în judecată și să câștige, chiar voi plăti o amendă.

Aștept cu mare nerăbdare să demonstreze în fața instanței că nu sunt proști, cretini, hoți, etc. În particular m-ar distra foarte tare să-l văd pe domnul Videanu cu demonstrează în fața instanței faptul că el nu a cedat licitații aiurea și nici retrocedări prietenului Constanda.

--------------------
Kia Ceed 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
radian
post 11 Jun 2008, 06:52
Post #2

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Da tare suparat mai esti...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Muttley
post 11 Jun 2008, 07:16
Post #3

From: -

BlueHack, mai ai cateva topicuri incepute in care ai aceeasi problema... Unele din diacriticele folosite de tine apar aiurea. E greu de citit ce scrii... sad.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
vijelie
post 11 Jun 2008, 07:23
Post #4

membru violet

From: Bucuresti

Tanar si nelinistit. Eu chiar uitasem de PNT...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vis-a-vis
post 11 Jun 2008, 07:47
Post #5

DaciaClubber

QUOTE(Muttley @ 11 Jun 2008, 08:16)
BlueHack, mai ai cateva topicuri incepute in care ai aceeasi problema... Unele din diacriticele folosite de tine apar aiurea. E greu de citit ce scrii... sad.gif
*

Aiurea e laptopu' tau, la mine se vede perfect wink.gif

Am votat si eu "cheia" in '92 si m-am bucurat (ca prostu') ca au iesit in '96... dar mi-a trecut repede.
Sunt anti fsn si puii lui, psdr/psd/pd/pd-l convins, dar o zic fara urma de indoiala... PeNeTzeul a ajuns acolo unde-i e locul.
Fiecare pasare pe limba ei piere...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
tribunul
post 11 Jun 2008, 08:13
Post #6

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

alcoholic.gif Eu cu cine votez?

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
bossake
post 11 Jun 2008, 08:13
Post #7

Membru autentic

Si la mine se vad urat diacriticele, care ar fi problema? Ce e de facut?

--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
+
V a L y O
post 11 Jun 2008, 11:55
Post #8

Membru autentic

Vezi ca iti creste tensiunea...

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 2007 - FVV
If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
+
Arhimede
post 11 Jun 2008, 12:44
Post #9

Membru inferior, lung si tare

BlueHack:Nici nu sti cat apreciez ce ai scris.Recunsoc ...nu am citit inca...

Afara e cald....nu mai bine imi aduceai tu o bere? cheers.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
eXtenSion
post 11 Jun 2008, 14:31
Post #10

Membru autentic

BlueHack, nu iti fa griji, ce ai constatat tu au constat si altii, dar cand au vrut sa schimbe ceva nu au putut, multumita lipsei de implicare si sustinere din partea altora.

Nu sunt doar "dinozaurii, oligofrenii, zdrentele" de vina ca am ajuns unde suntem, ci noi ca i-am tolerat si inca ii toleram.

Din nefericire, poti tu sa faci cata gura vrei, ca esti doar unul, iar restul se gandesc la beri, fumei si cum sa faca cat mai putin si sa o duca cat mai bine relativ la putinul pe care sunt dispusi sa il puna in folosul binelui nsotru, al tuturor.

Au murit demult cei care erau dispusi sa lupte pentru unele principii, iar pentru cei de acum, pentru marea majoritate, atata timp cat "merge si asa" ei nu se chinuie. Sunt prea putini cei care vor sa schimbe ceva, cei care, intr-adevar, sunt dispusi sa sacrifice unele lucruri pentru asta.

-----

LE: Pentru cei care nu vedeti diacriticele, probabil aveti XP, care nu vede unele simboluri din Vista. Nu spun ca sigur asta e problema, imi dau cu parerea doar.

This post has been edited by eXtenSion: 11 Jun 2008, 14:34

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
AR-18-MOS
post 11 Jun 2008, 17:59
Post #11

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Pai si cum fac sa se vada simbolurile din Vista? smile.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
eXtenSion
post 11 Jun 2008, 18:27
Post #12

Membru autentic

Nu stiu, intrebati in topicul despre pc`uri, nu aici.. tongue.gif

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 08:04
Post #13

Membru autentic

QUOTE(Master01 @ 27 Sep 2009, 06:51)
Din pacate s-ar putea sa-i reuseasca pentru ca nu mergem sa votam, noi cei informati. Ii lasam sase duca la vot pe cei de la tzara care nu au timp si nici nu inteleg nimic din politica. Exact ca intr-o emisiune de acum vreo 15 ani: O reportera intreba o babutza de la tzara: "Bunico, dar de ce nu votati cu Emil Constantinescu?Raspuns:  Pai cum? eu votez cu domnul Iliescu, ca el este presedinte, cand va fi Constantinescu presedinte o sa votez cu el! " LolLolLo.gif  radmasa.gif    popa.gif  gun3.gif  Din pacate, nu a mai apucat sa-l voteze pe Constantinescu ca acesta a avut bun simt si nu a mai candidat! Deci, vedeti cine voteaza? Tinerii fac fronda si nu merg la vot, nu se rezolva nimic in acest fel. Mergi la vot sa votezi pentru un candidat pe care il consideri cel mai putin rau! Bafta! SA MERGEM LA VOT!
*

Mai nene. Ai si tu dreptatea ta. Numai ca EU CU CINE VOTEZ? Sa mor io daca stiu. Defapt, sa mor io daca merita vreunu. Toti si-au batut joc de noi cu tupeu maxim. Incredibil halul de impertinenta cu care ne trateaza. Nu ma mai gandesc la halul in care ne-au adus, ma gandesc numai la promisiunile electorale facute (mai aveau putin si jurau pe copii lor ca sa fie mai credibili). Toti au facut promisiuni. Care si ce promisiune a respectat? :borala

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Merced
post 27 Sep 2009, 08:32
Post #14

No fear. No limit. No equal.

Cred ca o sa imbat crunt inainte de vot si o sa-l incerc pe Vadim. radmasa.gif
Intre el si Gigi macar asta are carte. Ca in rest au fost incercati toti de-a lungul timpului, si deznodamantul il stim cu totii.

This post has been edited by Merced: 27 Sep 2009, 08:32

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 08:51
Post #15

Membru autentic

Trebuie sa recunosc ca atunci cand a candidat Becali la presedintie, in primul tur, l-am votat. radmasa.gif Pai candidau nu stiu cati distrusi. Am vrut sa ma distrez. In turul doi au iesit Basescu si Nastase. Sa mor de nu era mai bine daca iesea Nastase presedinte. Io guverne mai proaste ca Tariceanu si Boc, nu-mi aduc aminte sa fi avut.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Steel Tormentor
post 27 Sep 2009, 08:56
Post #16

Membru autentic

From: Constanta

Cel mai important dintre toate: mergeti si votati, indiferent cu cine. Chiar si cu Remus Cernea biggrin.gif. Sau Vadim..sau cine credeti voi. Dar votati!

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 09:02
Post #17

Membru autentic

DE CE e important sa votez cu cineva, atata timp cat n-am cu cine? Daca vreau sa anulez buletinul, votez cu toti. Dar DE CE trebuie sa votez? S-au perindat toti pe la putere. Ce-au facut? Nimic. data trecuta s-a dus lumea la vot cu joc si voie buna. Aia cere nu voiau sa iasa PSD, l-au votat pe Basescu si invers. Ce-a iesit? Coalitie PSD - PDL. Deci ce a castigat fiecare persoana, in parte, care a fost la vot? A? Dar daca n-am sa votez, ce pierd? Ca de castigat n-am nimic.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Merced
post 27 Sep 2009, 09:13
Post #18

No fear. No limit. No equal.

Becali ar fi avut avantaju' ca nu prea ar avea de ce sa fure. Dar de cand cu criza s-a cam schimbat situatia asta. 04.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Steel Tormentor
post 27 Sep 2009, 09:20
Post #19

Membru autentic

From: Constanta

Nu e obligatoriu. Poti sa mergi la un gratar in ziua aia. Si peste 5 ani mai reinviem topicul asta.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 09:31
Post #20

Membru autentic

Bai frate, ori vii cu argumente, ori ma lasi in pace. La gratar am fost ieri.
Te-am intrebat de ce trebuie sa votez. Votez de 18 ani. Asa, si? E bine? Traiesti bine?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
radian
post 27 Sep 2009, 09:57
Post #21

QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 09:02)
DE CE e important sa votez ...
*

radmasa.gif

S-o cam pleostit activitatea pe la Cafenea si simti nevoia unui suflu proaspat? Un flame ceva, acolo?

--------------------
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 10:00
Post #22

Membru autentic

Pai nu vezi ca ma scoate cu forta din casa...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Markos
post 27 Sep 2009, 14:52
Post #23

fost programator

From: Scursurești Vale

VOTATI ΠΑΣΟΚ yupy.gif

This post has been edited by Markos: 27 Sep 2009, 14:58

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
kog
post 27 Sep 2009, 19:48
Post #24

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 10:00)
*

sa-ti para bine ca nu te scoate cu furtunu' sa mergi la vot unsure.gif

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
Filip
post 27 Sep 2009, 20:01
Post #25

Forumist

Chiar, dumneavoastra cu cine credeti ca ar trebui sa votez? Nu radeti ca vorbesc serios! Desi ma bufneste rasul...

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
Serje
post 27 Sep 2009, 21:56
Post #26

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Beeeeeeeeeeeeecali

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
radian
post 27 Sep 2009, 21:58
Post #27

QUOTE(Victoras2001 @ 27 Sep 2009, 10:00)
*

Cine bre? Banca, camatarii?

--------------------
+
Victoras2001
post 27 Sep 2009, 22:00
Post #28

Membru autentic

Amandoua. sad.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
nairam
post 28 Sep 2009, 09:35
Post #29

Posesor de bebelus...

Nu ma duc la vot pentru ca abia am schimbat buletinul si nu vreau sa-l murdareasca aia cu cine stie ce abtipild cu votat... Nu ma intereseaza, NU vreau sa "mi-o fac cu mana mea"... Daca totusi as merge as aplica principiul bunicii mele... "maica ii tai pe toti si le pun si o cruce"....
Toti sunt o apa si un pamant ......

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Diana
post 28 Sep 2009, 11:53
Post #30

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(Filip @ 27 Sep 2009, 21:01)
Chiar, dumneavoastra cu cine credeti ca ar trebui sa votez? Nu radeti ca vorbesc serios! Desi ma bufneste rasul...
*

Noi trebuie sa iti spunem cu cine sa votezi? group_pointing.gif Parca ai fi cetateanul turmentat, zau asa! La biserica nu ti-au spus pe cine sa pui stampila?

This post has been edited by Diana: 28 Sep 2009, 11:54

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 21:25
Forum Renault