Faza scurta e lunga..., becuri noi, probleme noi
![]() ![]() ![]() |
Faza scurta e lunga..., becuri noi, probleme noi
V a L y O |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cate doi papuci (unul tata si altul mama) si un fir.
Conectezi piciorul ramas liber la mufa. Simplu! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
si sa vezi ce se mai topesc firele intr-o veselie daca nu faci bine conexiunile
|
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu putina atentie se pot schimba firele din mufa intre ele (se scot cu o surublenita papuciii).
Insa cu adaptor ar fi cel mai bine ca sa fie compatibil pe viitor cu becurile standard. Poate chiar cu o mufa de becuri cumparata din targ. Insa ma indoiesc ca aia de la Philips au facut ceva non-standard. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
pai de ce nu rotesti becu sa vina piciorul de jos sus ??
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca rotesc becul nu sta fix din cauza picioruselor care nu mai intra unde trebuie. Asa ca am pus mana pe o surubelnita de 3 si mi-am bagat nasul in mufa. Papucii ies destul de usor. Problema rezolvata.
Multumesc pentru ajutor. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@ alinushy
Becul are o mica "oglinda" in partea de sus a filamentului pt. faza scurta, care reflecta lumina in jos, deci nu poti roti becul in alta pozitie. ![]() Graphic1.jpg ( Size: 31.54k ) Number of downloads: 86 This post has been edited by Amedeus: 11 Jun 2008, 19:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Amedeus, "oglinda" aia mica reflecta lumina in sus, nu in jos. Din oglinda farului lumina se reflecta in jos, pe asfalt. Ideea este ca oglinda aia sa fie corect pozitionata, dupa aia sa se verifice pozitia aripioarelor de fixare ale becului, respectiv papucii.
Subscriu la ce-a spus klaus, si nu stiu daca-s chiar philips becurile alea. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
In mod normal, nu, tocmai de aceea sunt facute si aripioarele alea, ca sa nu gresesti. Daca incepi sa umbli pe la papuci, deja exista o problema ... zic si eu ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
V a L y O |
![]()
|
Tocmai am venit cu masina acasa. Lumina bate ok pe asfalt, nu mi-am luat nici un flash pana acum. Pun maine poze cu becurile noi si cu cel vechi ca l-am pastrat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
S-a facut "maine" oare?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu crezi ca maine vine asa repede? Pana maine mai sunt cateva zile bune.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, inca e noapte polara.
![]() Am si io niste becuri d-astea pe faza lunga. Si pot spune ca au pinii pozitionati corect si nu bat mai sus. Dar fasciculul luminos e mai larg. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Hai sa fim seriosi... Becurile sunt H4. Ma indoiesc foarte tare ca Philips face becuri standard H4 altele decat becurile standard Osram H4, care sunt pe Logan din fabrica. De aia se cheama standard, ca sa fie toate la fel!!!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am pus niste becuri Philips si in niste faruri de Renault. Nu a fost nicio problema la montaj.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
philips am si eu si bat foarte ok noaptea
|
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:21 |