Sa schimb diferentialul? Sau sa merg asa?, am citit de 3 ori topicul despre cloncanit!!!
![]() ![]() ![]() |
Sa schimb diferentialul? Sau sa merg asa?, am citit de 3 ori topicul despre cloncanit!!!
ianacosti |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Daca gasesti o SLZ care daca e in viteza si incerci sa o impingi nu cloncane, sau care daca ridici roata pe cric si rotesti de ea stg-dr (cuplata intr-o viteza) si nu cloncane...sa mi-o prezinti si mie.
Asa face toate...stai linistit. Ceea ce e in neregula e cloncanitul la calcarea si eliberarea pedalei de ambreiaj...care provine de la rulment. Dar nici acolo nu iti recomand sa umbli pana nu vei fi nevoit (schimbarea kit-ului). Parerea mea e sa nu (de)reglezi ambreiajul. lasa-l la 30mm ca e f bine. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Da, la rulmentul de presiune se aude un rontait, (zgomotul de diesel).
Cloncanitul la calcarea ambreiajului se aude cand e mai subturata. Seful meu are o Solenza din 2004 care nu are absolut nimic. Mie mi-e frica sa nu raman cu ea in drum, ca doar nu o sa ma apuc de reparat la ea. (Nici nu vreau sa ma gandesc cat costa in service sa-mi desfaca cutia) Multumesc de raspuns! M-am mai linistit. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu am aceasi problema la logan, asa ca stai linisitit e un joc tehnologic.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta e varianta eleganta la "sunt toate proaste"?
![]() This post has been edited by argon: 13 Jun 2008, 12:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Incluzand si Loganul in "toate"?
Pt.initiator,schimba vitezele la minim 2500 rot/min si nu o sa mai auzi acel cloncanit.La mine nu se aude decat atunci cand este subturata,in rest,deloc. This post has been edited by cristio_79: 13 Jun 2008, 13:50 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
BINGO !!!!
Da cum fiecare cioara isi lauda puiul...Slz the best !!! Asta avem...cu asta defilam. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:05 |