Vreau o parere referitoare la ionizare geamuri, Ms frumos pt cn ma ajuta cu nedumerirea
![]() ![]() ![]() |
Vreau o parere referitoare la ionizare geamuri, Ms frumos pt cn ma ajuta cu nedumerirea
www-u |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 23 March 08 From: buc ![]() |
|
||
--------------------
BMW
e46
2004
- IF/99/WWW
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Vezi ca mai e un topic pe la diverse parca
![]() Cum adica sa-ti faci luneta "100%" ? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Vad ca e rosie masina, parerea mea mai bine lasi folie daca e omologata, sau eventual daca gasesti undeva sa iti faca ionizare de culoare neagra.
Geamurile oglinda mi se pare ca nu prea dau bine pe rosu. Acuma gusturile nu se discuta. Am inteles ca baieti de la pitesti lucra bine si-a facut un prieten si e multumit |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
WWW-ule ,ai pm.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu zic sa le ionizezi la pitesti eu acum le-am ionizat la 3 masini si la dacie dupa 6 ani nu aveam probleme.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
www-u |
![]()
|
aha inca o chesti akuma masina o am culoare mahon maro ( specifica DSN ) stiti voi ....
cum iar sta mai bn ionizata sau folie ??? |
--------------------
BMW
e46
2004
- IF/99/WWW
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nu e rosie,ca in poza de la avatar?
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
www-u |
![]()
|
nu akuma ,vreau pe alta DSN
|
--------------------
BMW
e46
2004
- IF/99/WWW
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu zic ca i-ar sta bine si cu folie si cu ionizate.
Am avut acum vreo 10 ani pe berlina folie cam un an de zile.Dupa ce m-am copt vara aceea in masina din cauza foliei de culoare neagra,in urmatoarea vara le-am dat jos si am ionizat geamurile.Am simtit imediat diferenta.Plus ca folia se mai decoloreaza,daca vrei sa o dai jos te chinui. Vezi ca exista si folie care are acelasi aspect cu un geam ionizat. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Mie unu imi plac mai mult la geamurile cu folie decat cele ionizate. Geamurile ionizate, oglinda aia o urasc din tot sufletul, iar la ce se spune mai sus ca folia atrage soarele, ca mori de cald in masina, ca ionizatu respinge soarele etc sa inventat mai baieti folia Llumar care are proprietatile ei si care nu se decoloreaza doar ca este putin mai scumpa. Fa cum vrei, eu ti-am spus parerea mea. Bafta!!
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:23 |