Imi da in nas cand pisc usor acceleratia, incepator :>
![]() ![]() ![]() |
Imi da in nas cand pisc usor acceleratia, incepator :>
RealAlex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
regleaza si carburatorul, search pe forum ca scrie ce si cum
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu tacheti reglezi si distanta intre culbutori si supape , si asta nu se regleaza la ureche...pune mana si fa-i cu lera
la carb refa reglajul ralantiului(a fost explicat de jdemii de ori) si verifica pompa de spritz(de repriza) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
RealAlex |
![]()
|
Pai, un nene mi-a spalat carburatorul, mi-a schimbat vaccum-ul si membrana de la pompa de spritz, la relanti sta frumos la 900 in cap. Probleme imi face doar atunci ating acceleratie, nu lin ci putin brusc asa..
|
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
erau niste filme care aratau cum lucreaza un carburator.
la ralanti clapeta de acc e aproape inchisa, dar cand accelerezi se deschide... acum, in timpul deschiderii, pana ajunge jetul la puterea necesara de a o tine in functionare, pompa de repriza suplimenteaza cu benzina. daca asta nu functioneaza, atunci trage prea mult aer-> efect de dat in nas. sau prost reglat avansul. sau trage aer fals pe undeva cu motorul oprit, te uiti la ciocul de papagal......cand dai de acceleratie trebuie sa dea jet constant de benzina, relativ puternic(senzatie de pulverizare) pe la mijloc arata cum e cu accelerarea brusca, inainte de a aparea masina salvarii This post has been edited by cristitranca: 15 Jun 2008, 19:55 |
--------------------
Dacia
|
RealAlex |
![]()
|
Deci ce sa verific prima oara?
|
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
pompa de spritz. o sa vezi(scoti gatul de lebda de pe carb)
dai de acceleratie si trebuie sa vezi ca printr-o chestie(o teava mica) numita pe aici cioc de papagal.......numita stiintific ajutaj de descarcare(44 in poza de mai jos, pe partea din dreapta) trebuie sa dea un jet constant de benzina(si la accelerari bruste sa il dea cu presiune mare) 33y45s4.jpg verifica si daca pe la garniturile de prindere intre pata calda si galerie trage aer fals(dai cu deodorant cu alcool. daca trage aer fals se tureaza motorul) si regleaza ralantiul. This post has been edited by cristitranca: 15 Jun 2008, 20:19 |
--------------------
Dacia
|
RealAlex |
![]()
|
Asa voi face, maine revin cu vesti.
|
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
sa iti arat, peste scurt timp, tot aici o sa pun, reglarea ralantiului...
aabvq8.jpg |
--------------------
Dacia
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Ati inebunit cu aceste reglaje zi de zi ceas de ceas chiar nu vi s-a loat ? Un regaj optim la cald se poate face la turatia de 600 de ture si regland surubul orizonatal de dojaj amestec pana cant turatia e stabila si toarce frumos. Problema ramane doar o fulie pentru alternator foarte mica care sa invarta alternatorul cu o turatie mai mare pentru a mentine stabil tensiunea pe baterie si fara a infrana motorul. Flama pe color tune e albastra practic consumul v-a fi foarte mic. Daca se v-a mari dojajul de amestec aer - benzina culoarea se face galbena simtome motorul mere prost turatia oscileaza. O alta reglare optima cum e zi de zi fara modificari la fulie e aducerea la cald a turatiei 850 de ture si se surubeaza surubul de dojaj pana cand turatia scade si o jumatate de tura pana la revenirea turatiei atata mai mult iar consum enorm de benzen . Problema va ramane dojajul de la pompa de sprit care mi se pare mare .
Apropo cristi vrei sa ne explici si nou cum se regleza tacheti ca pe multi ai aud ca se regleaza din cate stiu doar culbutorii se regleaza ![]() This post has been edited by djasu82: 15 Jun 2008, 20:49 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
RealAlex |
![]()
|
Eu am gresit, eu am spus ca s-au reglat tachetii
![]() |
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
Foarte educativ filmuletul despre functionarea carburatorului.. Al doilea model de carburator cel cu pistonas era aproape identic cu unul de motocicleta. Asa aveam pe fosta mea motocicleta..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:32 |