B 69 DJD Break, S-a furat
![]() ![]() ![]() |
B 69 DJD Break, S-a furat
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
s-a mai postat mai demult aici tot cu o dacie ceva mai veche furata, si nici pana acum nu s-a gasit din cate am inteles, de obicei daciile furate sunt gasite abandonate fara benzina dupa cum ai zis (si curatata de tot de se poate lua usor) ori... dezmembrate
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu. Totusi, nu ma costa nimci sa postez aici. Daca un coleg care citeste topicul vede o masina lasata dubios pe undeva, o sa fie atent. Nu sper sa o gasesc postand pe forum, sper sa cresc sansele de a fi gasita
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca n-avea casco, ca daca avea iti doreai sa NU mai fie gasita
![]() stiu pe cineva in situatia asta, care era sa planga cand dupa 2 sapt i-au gasit masina (fara 3 roti) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Altis |
![]()
|
Nu avea casco din pacate, ca, intr-adevar, nu ne durea acum capul...
Dar nu iau eu deciziile astea, oricum nu era raspunderea mea, dar, incerc sa ajut. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Aseara pe NAtional TV (parca) era un reportaj cu niste hoti de masini prinsi, iar in imagini aparea o DACIA BREAK gri metalizat... Hotii parca erau din Ag...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
era din constanta reportajul... in orice caz daca ajungea politia sa dea de urmele ei afla si posesorul pana acum...
Bafta !!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Altis |
![]()
|
Am sa sun sa ma interesez daca sunt noutati!
MULTUMESC ! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, nu cumva ai ciordit-o matale ca sa o faci pahare?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Buyaka @ 17 Jun 2008, 12:46) era din constanta reportajul... in orice caz daca ajungea politia sa dea de urmele ei afla si posesorul pana acum... Bafta !!! Slabe sperante la "militieni". Invatatoarea lu' "piciu" a trecut prin "chestie" acum vreo 4 ani si s-a stresat saraca vreo 2 saptamani cu drumuri la circa, targuri, dezmembrari; in final a "apelat" la "meseriasi". A aflat strada de unde a recuperat "obiectul"; fara interior (plastice, scaune, bord) si fara roti. A costat "un carton de vischi" si inca mai avea benzina!!! Sursa informatiilor va las pe voi s-o ghiciti. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:58 |