DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> radiata sau nu

petrysorr2006
post 19 Jun 2008, 20:26
Post #1

Membru

Group: Members

sal la toata lumea. am cumparat acum 3 luni o dacie 1310 din 88. cel de la care am cumparat-o o avea si el la randu lui de la unu cumparata de 1 an. problema este ca am vb cu proprietarul dinaintea celui de la care am luat-o cel care este trecut si in certificatul de inmatriculare si mi-a spus ca el a radiat-o atunci cand i-a vandut-o la omu asta de la care am luat-o eu. au facut un contract de v-c il am, in care scrie ca o radiaza da nu are nici o stampila, semnatura de la politia rutiera si la masina eu am numerele si certificatul de inmatriculare. poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca este radiata sau nu. nu de alta da mai fac si parnaie pentru o dacie

--------------------
daewoo espero 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
WNS
post 19 Jun 2008, 23:50
Post #2

Membru

Nu e radiata. Daca ai certificat de inmatriculare, nu ai de ce sa-ti faci griji. Poate omul se referea ca a scos-o de pe rolul sau de la financiar.

--------------------
Audi A4 B7 2.0 TDI-2007-Multitronic
Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
+
Brainie
post 20 Jun 2008, 09:12
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Uită-te la ștampilele de radiere de pe cartea de identitate a mașinii. Cel mai probabil nu e radiată din circulație, doar că primul proprietar a scos-o de pe numele lui la fisc.

--------------------
Ex Dacia 1310 Li ; Ex Logan ABS+ 1.6 MPI 2007
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 07:13
Forum Renault