pentru ce este acel cauciuc rotund, de langa pompa de frana de sub capota motorului
![]() ![]() ![]() |
pentru ce este acel cauciuc rotund, de langa pompa de frana de sub capota motorului
b13mat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) IM000154.JPG ( Size: 255.54k ) Number of downloads: 344 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|||
Other |
![]()
|
fost membru UTC Group: Members Posts: 67 Joined: 20 November 06 From: Tg-Jiu ![]() |
Acel "cauciuc" taie alimentarea cu benzina in cazul unui accident ( sau un soc mai puternic ) si pentru a restabili alimentarea cu benzina trebuie apasat " caucicul "...Deci nici o problema ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- GJ-xx-xxx
|
|
nosboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca intrerupe alimentarea cu electricitate in cazul uni accident
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
|
|
b13mat |
![]()
|
ok, mersi mult de tot! intrasem in panica!
21 Jun 2008, 18:43: ok, mersi mult de tot! intrasem in panica! This post has been edited by b13mat: 21 Jun 2008, 18:43 |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
stie cineva cat costa un senzor de soc violent asemeni celui de mai sus. eu pe masina nu il am...e din martie 2003 masina dar foarte ciudat este ca am cele doua surubele care stau pe tablita unde trebuia sa fie montat. fostul proprietar nu mai stie pt ca masina a fost condusa in special de sotie. asa ca mar interesa un pret daca stie cineva...poate si manopera pt el. Multumesc anticipat...!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
@titiDSN
Nu trebuie sa iti faci griji, au fost modele de DSN (majoritatea celor din 2003, nu stiu daca si altele) care nu au avut din fabrica acel intrerupator. Ai putea pentru linistea ta sa te uiti daca vin firele care se conectau la acel intrerupator. Daca nu sunt insemana ca nu a avut din nastere. |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru masinile fara acel intrerupator inertial (care intrerupe in caz de soc alimentarea cu curent a pompei de benzina) functia a fost preluata de uce injectie (alimentarea pompei cu curent nu mai e pe direct ci trece prin uce injectie) si acesta taie alimentarea pompei daca timp de cateva secunde (cred ca vreo 2) motorul nu functioneaza
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Sa traiti! Multumesc! Am sa ma uit de fire sa vad daca sunt pe acolo cu toate ca am inspectat destul de atent problema si nu leam gasit.Asta e! Traiasca UCE!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
FUHRER |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
Nenica da ce filtru de aer ai pe masinuta asta....cat ai dat pe el? renteaza?
|
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|
b13mat |
![]()
|
Ce intelegi prin: "Am atasat o poza editata(scuze pt. intrebuintare)" ? Mai citeste cu atentie
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
off topic.. cum puteti sa va puneti filtru ala sport... pe corp clapeta sau cum se numeste ala ca eu dak imi dau carcasa aia de plastic... albastra.. mie .. corcu clapeta imi pica.. nu mi prins in cv.. asa e la toate sau .. ?:-s
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:07 |