Cumparaturi on-line din strainatate, sfaturi, idei, experiente
![]() ![]() ![]() |
Cumparaturi on-line din strainatate, sfaturi, idei, experiente
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
de site-ul asta nu am auzit pana acum!
eu fac regulat pe eastbay si pe ebay.sunt site-uri din sua si preturile sunt in dolari ceea ce ok. comisioanele sunt undeva pe la 10 dolari . vin cam in 3 saptamani. arunca o privire pe www.eastbay.com! gasesti si fox racing , quiksilver, etnies...nu stiu daca modelele selectate de tine! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Stiu de Eastbay. Am comandat si eu de acolo prin cineva. Dar nu au produsele pe care le vreau eu.
Inca ceva, se platesc taxe vamale daca comand din UE ? Din SUA cat se platesc taxe vamale ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu prea poti sa comanzi tu de pe eastbay , decat daca ai pe cineva acolo.nu trimit in romania..din cate stiu eu ! banii parca ii pune tipul ala la western union.taxele habar nu am cum sunt , cert e ca se patlete la valoare coletului.
poate altcineva ar trebui sa ne lamureasca mai bine . eu nu le stiu asa bine !oricum hainele sunt super ok...toate care mi-au ajunt si au fost masuri bune( ca mi-am mai luat teapa la masuri ...si le-am vandut ulterior la prieteni) au fost super ...nici o problema.am comandat mingi nike , pompa, camasi , tricouri , pantaloni , genti , manusi , caciuli , sepci..si lista poate continua ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Shush |
![]()
|
Si eu mi-am luat de acolo papuci, tricouri si hanorace. Dar la accesorii nu stau foarte bine. Si cautand ceva ca-mi place am gasit site-ul asta din Anglia, dar nu stiu cum sa fac
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Colega mea de birou si-a comandat o carte de la o firma din Bucuresti. Firma de curierat rapid cu care colaboreaza respectivii asigurau transportul pana la Deva. Valoarea cartii + transport Bucuresti - Deva cca. 18 RON. Pentru transportul cartii din Deva la Petrosani (100 km) i-au cerut suplimentar inca 95 RON. Nici daca ii trimiteau cartea cu taxi nu costa atata. Evident, colega mea (norocul ei ca a optat sa plateasca carte la livrare) le-a urat calduros sa-si bage cartea in cur...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
recomand www.amazon.de . prompt, platesti cat zice, tranzactiile ok .. pentru cumparaturi pe Internet e bine sa aveti card special, cu cont separat, in care sa lasati bani doar cat costa tranzactia. Nu se stie niciodata cui dai ID-ul cardului tau. Ah, si pentru haine am folosit quelle. Poti sa le si dai inapoi, iti returneaza contravaloarea.
This post has been edited by hash: 23 Jun 2008, 08:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
si cum sunt de pe quelle ? calitative?
sunt interesat si eu.de platit cum platesti? iti vin acasa? da-ne mai multe detalii. mersi |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Legat de Quelle, confirm, sunt parolisti. Nevasta-mea si comandat mai multe chestii de la ei, si a fost multumita. La un moment dat, la o bluza, n-o nimerit marimea potrivita, a returnat marfa si si-a primit banii inapoi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
In Petrosani or ajunge mai repede dar pe litoral astepti si 3-4 saptamani (asta toamna trecuta!).
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Shush |
![]()
|
Dar Quelle din cate stiu eu au si in Romania magazin. Si nu vand produse de la brand-uri cunoscute.
This post has been edited by Shush: 23 Jun 2008, 20:52 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Kinetix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 26 February 06 From: Iasi ![]() |
Salutare.
Am comandat si eu ceva maruntisuri de pe situl Tehnoelectric si am primit ieri avizul postal. Comanda a fost facuta vinerea trecuta, deci a trecut o saptamana. Deh, Posta Romana. Ma voi duce azi sa ridic coletul. Ceea ce mi-a placut la ei a fost faptul ca mi-au raspuns la mail-ul in care le ceream informatii si ca nu mi-au cerut decat numele si adresa pentru livrarea marfii. Acum as vrea sa cumpar de pe allbuy-it, dar ma deranjeaza ca imi cer toate datele pentru onorarea comenzii: nume, prenume, adresa, CNP, data nasterii, serie si nr carte de identitate, etc. Cat de sigur este sa iti faci public pe internet datele personale? Oare nu pot fi interceptate de altcineva si folosite in scopuri rele (furt de identitate)? Mersi mult. |
--------------------
Dacia
1410/'93
berlina / Tico E2 2000
- IS-##-### Deschide ochii. Gandeste. Fara absoluturi morale ne prabusim!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:53 |