DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Casco Logan Prestige

De care sa aleg ?

Cu Franciza [ 0 ] ** [0.00%]
Fara Franciza [ 4 ] ** [100.00%]
Total Votes: 4

CriSTI68
post 24 Jun 2008, 20:05
Post #1

Membru Valvos

Group: Members
From: Bucuresti

nu sunt sigur la ce asigurare casco sa imi fac, ce asigurator etc. help smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bossake
post 24 Jun 2008, 21:58
Post #2

Membru autentic

Du-te la service`ul unde planuiesti sa faci eventuale reparatii la masina, si intreaba acolo cu ce asiguratori au decontare directa, si cu care se inteleg cel mai bine. Asta conteaza destul de mult smile.gif.

Iar cat despre fransiza, fara fransiza, eu am fara fransiza, si cred ca e cel mai bine asa. E drept n-am stat sa imi bat capul sa studiez ofertele etc.
Despre asiguratori, eu am la BCR Asigurari. Sunt printre cei mai ieftini,i-am ales pentru ca am luat masina cash si nu prea am mai avut asa multi bani pentru alt asigurator mai scump. Insa din ce am auzit, nu sunt straluciti astia de la BCR. Slava Domnului ca nu am avut niciun incident pana acum, si sper sa nu am nevoie de ei. Probabil din decembrie cand imi expira contractul cu BCR o sa optez pentru Generali. Din cate am vazut pe la prieteni ce au masini din gama VAG mereu sunt destul de profesionisti, si se misca ff repede. Insa au dezavantajul ca sunt ceva mai scumpi sad.gif.
La BCR la o evaluare de 10100 a masinii, platesc undeva pe la 530 de euro, adica 130 de euro fiecare rata. (4 rate).

Un alt aspect important ar fi sa iti faci un blat pe la vreun agent de daune,indiferent de agentie. Ar fi ideal daca dai de vro cunostinta ceva. Conteaza chiar mai mult decat firma in sine cred smile.gif)

--------------------
Dacia Logan 2007 Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
+
Tudor
post 25 Jun 2008, 09:08
Post #3

Moderator

S-a discutat si rasdiscutat subiectul. Utilizati functia Cauta. Aici se inchide si se va sterge.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 16:25
Forum Renault